Isz.400-ig miért nem létezett a Szentháromság?
118#Az Atya,Mindenható,Isten,Jejova és úr.
a Fiú,Jézus,Krisztus.
-a Fiú az Atya terveit végzi az Atya akarata szerint.
A többi eszmefuttatásod lagika és filozófia,fogáskeresés és nincs mit csinály.
120#.Ha a tiz parancsolatban Isten osztályozza az élet kioltását akkor én is.
Addig ölésnek,és büntényként kezelem.
119#Nekünk egy Isten elég.
Nektek 3 sem elég amig az ölést ki bekkekitek.
1. Az Atya az Isten
A Fiú az Úr
2. Az Atya az Úr és az Isten
A Fiú meg... hát, ő meg csak úgy van...
Komolyan, itt adom fel az egészet, ha még a saját szavaidat is képtelen vagy értelmezni. Ennyire gondolkodni képtelen fanatikus nem lehetsz, tuti valami unatkozó troll vagy.
De bármelyik is a helyzet, felesleges minden rád vesztegetett további szó :/
"Hiaba körmölsz a gyilkosság mellett mert ott Pál a megölést meg sem emleti. Hogy féljenek azt igen."nemhiába visel kardot".
Na erre a válaszra vártam... Szóval akkor mégis csak díszből viselheti a fegyvert, csinálni már nem csinálhat vele semmit... Tehát ha mondjuk jön egy bombával felszerelt terrorista Allah ahbar-t kiáltozva és készül felrobbabtani több száz embert, nem lőhetik le... Nos ezzel az egetverő ostobasággal ellentétben világosan ott van, hogy nem hiába viseli a kardot, hanem hogy büntessen vele:
"De ha gonoszságot művelsz, rettegj, mert nem hiába viseli a
kardot. Isten eszköze, hogy a gonosztevőt megbüntesse." (Róma 13,4)
127# A 118-ban.-a Fiú:Úr,Jézus,Krisztus.-Ö ezt tisztelettel viseli és betölti.
Légy figyelmes a 118-ra.Nem kell rajtam keresni a fogást.
128#.Mégegyszer,itt ölésröl nem beszélek,mert Pál sem beszél.Itt a törvény betöltéséröl beszél,Isten törvénye szerint.
A teroristákat rád bízom,akkor nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!