Miért titulálják sokan a metált a "sátán zenéjének"?
Csomó természethívő, fantasy, sőt keresztény bandát is többen sátánistának titulálnak. Én keresztény vagyok mégis hallgatok metált sőt az egyik sátánista(ami nagyon ritka!) banda énekse hívő keresztény!
Elsősorban azoknak szl ez a kérdés akik sátánistának titulálják a metált
Hallottad már azt, hogy "lázadó rocker"? Az ilyesmi zenét hallgatók gyakran igyekeznek kitörni a társadalmi szabályok és egyéb megszokott dolgok ellen. Ez manapság már nem újdonság, de mondjuk 30 éve még eléggé kinézték azt, aki pl. merészen öltözködött vagy kihívóan viselkedett stb.
A keresztény mitológiában Lucifert hívják lázadónak, aki felkelt a szabályok ellen. Innen ered a "sátán zenéje" kifejezés is.
Szia!
Bocs,hogy válaszolok,én nem tartom annak!
Valamit ki kellet szúrni maguknak!Szerintem Beethoven zenéjében sokkal több "pokoli"vonás van,mégis zseniális!
Szia ma 09:31!
A pokol nem egy külső hely,hanem lelki szenvedéseink kuckója az elménkben!
Beethoven zenéjében egy a saját poklát többszörösen megjárt ember szenvedése és mélysége szinte tapintható!
Erre gondoltam!
Köszi válaszolok, hogy egyetértetek velem!
Amúgy ettől a keresztény számtól sírni kezdtem, hiába ordítanak benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!