Létezik olyan, hogy fugafesték (amivel a már meglévő, de megfakult, elszineződött, bekoszolódott fugákat lehetne újra széppé tenni, vagy átszinezni más színűre)?
Ó, nagyszerű. Szuper.
Köszönöm szépen a választ!
Szia!
Sikerült megvenni a festéket?
MÉg nem vettük meg, mert totálisan ki kell pakolni a fürdőt meg a nappalit-konyhát hozzá hogy megcsináljuk.
De mivel nálunk az április-május vendégjárós hónapok, egyenlőre nem jutott időnk. Tele van a család születésnapokkal és névnapokkal ebben a két hónapban, úgyhogy júniusban csináljuk. Jelenleg ocsmány ahogy kinéz! :-(
Hát az április és a május nekünk is ünneplésből áll :) - névnap, szülinap, kicsinek, nagynak ...
Mi nemrég fejeztük be a családi házunk átépítését - ablakcsere, külső hőszigetelés, tetőcsere, napkollektor + belső terek javítgatása - és mindez 2 kisgyerek mellett, az egyik 3,5 éves a másik egy éves. Gondolhatod, alig vártam, hogy valamelyest helyre rázódjunk. Naponta takarítottam miután a gyerekek lefeküdtek, mert kintről behordódott a kosz, por, polisztirol maradványok stb. Bent pedig az ablakok cseréje végett volt egy ideig por (esténként a férjemmel, szobánként javítgattuk az ablaknál keletkezett hibákat), amit naponta tisztogattam, ha nem akartam, hogy mindenhova széthordjuk. De már lassan 2 hónapja elkészült és most már nagy a boldogság.
Tudom mit érzel, sok sikert és kitartást! Biztosan szép lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Tehát ahogy becsukom,a széle úgy néz ki,mintha kávé fröccsent volna rá,de nem az..hogyan,mivel lehetne kitisztítani?
A sütőben odaégettem az ételt. Ez önmagában nem nagy gond, de a fehér zománcozott tűzhelyen sárgásbarna elszíneződések maradtak. Mivel lehetne leszedni, hogy újra ragyogjon? (Zsíroldó és Cif Cream nem hozta le, csak kicsit halványította).
Milyen márkát érdemes venni, ha igen?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!