Hobbi késkészítők! Ti otthon milyen alapanyagból készítitek a késeiteket?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Kicsit hosszú és kéne bele plusz 2-3 lyuk. Bőrlyukasztóm sajnos nincs. Van valami otthoni módszer, amivel meg lehetne oldani?
Egy közfalra fogattam fel, ami tégla építésű és 16 cm vastag. Csak nem merem teleengedni vízzel.
Szeretnék csinálni valamit a konzervdobozzal, DIY dekor elemként, és eszembe jutott hogy esetleg gyertyát öntenék bele, de nem tudom hogy éghető-e a konzerv. :( Tudtok mondani más ötletet amit tudnék vele kezdeni?
Barkácsoláshoz szeretnék huzalt kapni. Armature wire az angol neve, de magyarra nem igazán tudtam lefordítani. Valaki esetleg tudná a magyar nevét?
Egyáltalán nem értek az ilyesmihez, de szeretném megcsinálni, mert ez a lámpa eredeti áron nagyon drága. Az üvegfújás megoldható lenne, már csak a villanyszerelési részt kellene kivitelezni. (a kérdéses lámpa a 124. oldalon van, 28 technical spcifications alcímmel...
Manapság csak elvétve kapni szélesmetéltet 500 gr-os kiszerelésben, akkor is aranyárban.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!