Mi okozza Skoda Felícia MPI motornál indítási próbálkozás esetén a zárlatos akkura jellemző "kerregést", pedig új az aksi?
Nekem Skoda Favoritom volt, sokszor kellett az önindítót
persejezni. A fogórészét is megviselte, hogy megszorult.
A Felicia önindítóját nem ismerem, esetleg gondolni kell erre is.
Az önindítónál mért feszültséget kevésnek találom, az akkumlátor és önindító közötti kábelt vizsgálnám meg .
( kábelvégek oxidációja, forrasztási, préselési hiba) Bővebben az alábbi linkben:
A motor beindult, mert miután a szervizbe betoltam és ott megtalálták azt az utólagosan beépített, riasztóból induló vezetéket ami leszakadt a gyujtáskapcsolóról. Már csak töltés nincs, de az majd kialaul talán csekély költséggel.
Köszönöm mindenki segítségét!
Kapcsolódó kérdések:
Vidéki vagyok, nem vagyok jártas a fővárossal kapcsolatosan, így szeretném megkérni, hogy aki igen, az leírná pár mondatban, hogy az adott kerületre mi a jellemző.(közlekedés, rendezettség, közbiztonság stb.) Akár két részre bontva, úgy mint pozitív és negatív...
Én vagyok a vevő, dolgozom, az eladó nyugdíjas, de más településen él és súlyos beteg házastársát ápolja. Hétvégi időpontban lesz az átadás, aznap nem nagyon van lehetőség ilyen ügyintézésre.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!