Mérőszekrény korszerűsítése mennyibe kerül kb?

válasza:Nekem is fa villanyóra van a falban.
Tavaly teljesítmény bővítés új főkábel és merő óra csere volt.
Nem cseréltették ki az óra szekrényt, le kezelték víz üveggel és már szerelték is fel az órát.
A regisztrált szerelőnek fizettem 100ezer forintot, jött az E.ON plombáztak és mentek is.
Egy új villanyóra szekrény 15-50ezer forint méret függő.
A regisztrált szerelők is más összegért dolgoznak.
Kapcsolódó kérdések:
A közgyűlésen az 50 tulajdonsoból kb. 10 tulajdonos jelent meg, akik kb. 6/4 arányban megszavazták a 40 milliós hitel felvételét lépcsőház nyílászáró korszerűsítésre. Ez lakásonként tul.hányadtól függően 5 évre havi 10-20 ezer forint kiadást jelent. Megszavazhat ilyet...
"Rossz" igazából nem béletetteki a kéménylyukat az előző lakó. Ezt cirka 200000ft lenne. Úgy döntöttem cserélem,csak nem tudom hogy lehetne előrelépni. Hasonló vagy olcsób megoldás is erdekel. Vagy olyan ami ugyan olyan árú de magasabb hatásfokú.
Ma volt a szaki(többet meg szeretnék hallgatni) és kérdésekkel bombáztam.Hozzá teszem panelból költöztem csházba,és a szakmám messze áll tőle,panel után ismeretem sincs erről a témáról.Szakit kérdeztem,milyet?Kondenzációs vagy turbóst?Azt mndta ugyan az,mert már csak...
Konvektorokat szeretnénk kiváltani.Van egy cserépkályhánk is.Elöször az volt,hogy a cserépkályhát vízteresre rakatjuk. De részünkről sok ami nem áll mellette.Pl.hogy sokszor egésznap dolgozunk,így nem akarunk hidegre haza menni...Beszéltünk egy szakival,mit...
Van egy vegyes tüzelésű kazánom ezen van egy nyomásmérő és egy hőmérő a keringető meg direktbe kapja az áramot ezeken szeretnék változtatni mondjuk huzatszabályzóval a keringető szivattyú szabályozásával stb. Arra gondoltam hogy a hőmérő helyére betennék egy Digitális...
Szombathelyen lakom a 14 emeletes házban ami a 70 évek elején épült.A fűtésrendszer légbefúvásos ami már nagyon elévült + még a villanyszámlát is növeli.Ma reggel például ami 2017.01.11. 6 órakor 15 fok volt a lakásba ami valljuk be hideg.Leszeretnék kapcsolódni erről...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!