Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Budapest XI. Móricz Zs....

Cvitamin kérdése:

Budapest XI. Móricz Zs. Körtér környékén, vagy a szomszéd kerületekben varró-, textilbolt hol van?

Figyelt kérdés
Szeretnék tűt, különböző színű anyagokat, színes műanyag gombokat, cérnát. Régen csinálgattam ezt azt, de mióta elköltöztem semmim nincs itthon. Kis ajándékot szeretnék varrni, ehhez keresem a dolgokat. Hova menjek?
2012. jan. 15. 01:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha kimész Budafokra /33 busszal vagy 47-es villamossal/, a Városház téren-a villamos végállomásnál- van egy "varrósarok". Ott mindent kapsz. Nagyon készségesen segítenek is.

A Camponában is van kézimunka bolt.

2012. jan. 15. 03:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Pont ott van valami igen! Nem tudom hogy mi a bolt neve, de úgy emlékszem ott van... ha a móriczról a Bartók Béla úton elindulsz a Kosztolányi tér felé, akkor bal oldalt rögtön. Ilyen kreatívbolt, meg cipőbolt van még ott azt hiszem, és valami varrós is. Ott vettem jó sok éve cipzárt+gombot. Talán ott van még az üzlet...
2012. jan. 15. 09:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Az Alleeban, a II. emeleten is van.
2012. jan. 16. 02:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket!
2012. jan. 16. 20:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Van egy méteráru a Móriczon - a KFC felől kb a 3-4-ik (?) bolt ha befelé mész a metrólezárás felé.
2012. jan. 17. 11:39
 6/6 anonim ***** válasza:

egy röltex van konkrétan a körtéren, ha még aktuális :)

ott minden ilyesmit megkapsz

2012. márc. 9. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Mit lehet tenni, hogy ha a szomszéd kéményéből ömlik a füst ránk és délutántól reggelig a ház összes részében terjeng a füstszag?

Nem tudom mivel tüzelhet. Már fáj a fejem és kicsi gyerekem van. Eddig ez nem volt így, amióta itt élünk. A füsttől milyen egészségi bajunk lehet? A párna pld már átvette a füstszagot. A szóljunk neki nem vált be.

Hogyan idegesítsem fel a felső szomszédomat?

Egyfolytában kalapál, és olyan mintha egy 50Kg-os vaskockát görgetne végig a lakáson minden nap.Olyan mintha a plafon le akarna szakadni, még a lábam alatt is remeg a panel.Próbáltam már beszélni vele más ügyből kifolyólag, de egy paraszt.Nem dolgozik, otthon van...

Minden panelszomszéd ilyen?

Alattunk egy vénasszony lakik, aki éjjel éled fel. 80 múlt, de állandóan bagózik és éjjel süt-főz, telebüdösíti a lakásunkat és a lépcsőházat is, ablakot nem tudunk nyitni miatta, mert onnan is a bűz árad be, még nyáron sem tudjuk kinyitni éjjel. A konyhában a székével...

HOgy lehetnék nagyon nagyon görény a szomszéddal?

Csak apróbb dolgokra gondolok, tettlegességre nem. Tehát nem dobok az ablakán be semmit, nem öntök rá semmit stb. Ilyenekre gondolok pl. hogy utálja ha reggel 8kor jó reggelt köszönök, mert mindig szól hogy neki az már jó napot, ő rég felkelt. Én meg direkt jó...

Felső szomszéd. Tudnátok tanácsot adni?

10emeletes panelházban élek, én a 9.en. Felettem lakik egy 14éves lány, vele az idegbeteg apja, aki mióta az eszemet tudom üti,veri, így mikor az apja nincs itthon idecsődíti a fél várost h együtt ugrálnak,szaladgálnak, kiabálnak...több mint 5x mentünk fel szólni,...

Feljelenthet e a szomszéd azért mert a füst felé száll?

Ma megkeresett egy úr a felettünk lévő utcából azért hogy hagyjam abba a fűtést mert így nem meri kiengedni a gyerekeit. A probléma az hogy ha szénnel tüzelünk (a nagyobb fűtőérték miatt) a fa mellet, akkor sötét füst jön ki a kéményből és gyakran lefelé indul el a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!