Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Tudtok mondani diákszállókat,...

Victoria94 kérdése:

Tudtok mondani diákszállókat, szállókat, panziókat vagy hasonlót? Vagy olyan oldalakat ahol érdemes keresgélni?

Figyelt kérdés
2013. febr. 7. 17:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Az ország melyik részén (település esetleg)?
2013. febr. 7. 20:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Budapest vagy közeli környéke kéne...
2013. febr. 11. 20:18
 3/3 TappancsMancs ***** válasza:

Nem néztem át de biztos találsz így:

[link]

Személyes tapasztalatot az nem tudok.

2013. febr. 12. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Tudnátok olyan helyeket mondani amik egy Magyarországra látogató külföldinek érdemes lenne megnéznie?

Főleg természetre gondolok, de igazából jöhet más is ha olyan, hogy érdemes beilleszteni az útitervbe.

Érdemes lenne megvennem ezt a gitárt? Tud róla mondani valaki valamit? :DD

Már régóta keresek fekete, 24 bundos elektromos gitárt, de eddig az összes 100.000 -Ft felett volt.. ebbe első látásra "beleszerettem" és csak fele annyiba kerül mint amilyeneket láttam... :DDÉrdemes lenne megvennem?????

Ha egy cseten beszélek egy csajjal mit érdemes neki mondani azután ha megkérdeztem töle a nevét, korát, és a lakhelyét?

Ha a csaj rámir akkor ugye visszaköszönök megkérdezem a korát, nevét, és hogy honnan ír de utána miket mondjak neki hogy esélyem legyen nála egy randira?És mért van az ha megkérdezem a csajtól hogy mi járatban van a cseten akkor a legtöbbjük azt mondja hogy csak...

Saját weblapot szeretnék csináltatni. Google: gridline.hu, inu.hu, innomedio.hu, honlapom.hu, kontraszt.com Ti tudok mondani valamelyikről valamit?...

Van egy jó ötletem, egy weblap amivel szerintem tudnék magamnak pénzt csinálni. Próbáltam magamtól megcsinálni, utána is olvastam az előre elkészített rendszereknek pl joomla. Bár ingyen lettek volna, de bonyolult is volt, meg nem is az csinálták amit én szeretnék....

Ha mondjuk betörnek hozzánk akkor mit érdemes tenni / mondani ha szembetalálkozok egy betörővel? Érdemes elfutni? Van valamilyen duma amivel el lehet őket ijeszteni?

Mivel elég szép házunk van kicsit félek hogy egyszer majd betörnek a házba... illetve egyszer már meg is tették de amennyi eszük volt ellopták a húst a fagyasztóból meg leszívták a kocsiból a benzint -.- de azért érdekelne hogy mit lehet tenni ha hirtelen szembetalálom...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!