Átvette a szagot a ruhám. Mi a teendő?
45-50 percen keresztül szedtem a kutyasz art az udvarról és most átvette a szagot a ruhám? Mi a teendő?
Még le kéne ma vágnom a füvet is, de előtte még 8 percet gépeznék. 8 percre érdemes átöltözni, h ne legyek kakiszagú, majd visszaöltözni kakiszagúnak vagy 8 percig legyek bent kakiszagú és utána vágjam a füvet kakiszagúan és aztán kakiszagtalanítsam magam?
Én is szoktam szedni kutyakakit az udvaron, de csak 10 perc alatt, és idáig a szabad levegőn egyszer sem vette át a szagot a ruhám.
Nem véletlen trágyázol?
5.
Nem lettem sehol kakis, csak a szagát átvette a ruha... Igen szándékomban állt fürdeni, de 3 perc múlva úgy is kell füvetvágnom, szval előbb megcsinálom azt...
Így döntöttem...XD
6.
Mamám eltörte a kezét..eddig mindig ő szedte fel. DE most néhány nap alatt ahogy nem szedte kicsit összegyűlt 2 kutya adagja, így most egyszerre elég sok volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!