Mi a teendő akkor ha megpróbáltak betörni és én tudom biztosan, hogy ki volt de nincs bizonyítékom?
Keress rá itt a gyakori kérdésen a következő szavakra:
szomszéd, kutya, zavar, ugat
Ugyan ezt a sztorit elolvashatod a másik oldalról is.
UI: Köszön szépen a gyalázkodó magánleveledet.
Hol éltek ti, hogy két 500 Ft-os zárbetét megrongálása miatt majd ujjlenyomatot vesznek, meg ilyenek?
Munkahelyemen gyakran előfordul, hogy rongálási ügyekben rendőrt kell hívni (néha százezer Ft-os tételek, plusz közlekedés biztonságának veszélyeztetése nevű bűncselekmény, nem szabálysértés). Felveszik a tényállást, csinálnak pár digitális fotót (kisebb ügyeknél a járőr, komolyabb ügyeknél kijön fényképezni a helyszínelő), de még soha, egyetlen esetben sem láttam, hogy bármiről ujjlenyomatot vettek volna.
Itt is garantáltan annyi lesz, hogy kimegy 1 db járőr (ha más dolga épp nincs), kikérdez téged, lefényképezi a megrongált zárat, és ha megemlíted az öreget, akkor őt is megkérdezi (de ugyan minek vallana magára, ha nincs bizonyíték), elmenőben emlegeti szegény muterodat, amiért kihívtad őt, aztán ír egy jelentést, hogy a nyomozást megszüntette nyom hiányában.
Áááááásíít.
Jó mese volt, most már mehetsz aludni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!