Hol tudnék utánanézni annak, hogy az értékbecslő hány %-ra értékel bizonyos munkákat az építkezésnél (pl. belső vakolás, villanyszerelési munkák, nyílászárók, stb)?

válasza:nem biztos hogy jól értem:
Ez a százalék a ház készenléti állapotát mutatja, vagy azt hogy mondjuk a vakolás mennyire sikerült jól (hány százalékra)?
Kapcsolódó kérdések:
Kell-e valami más anyag? Milyen anyagokat ajánlanak?
Nemrég sikerült eltörni a redőny ütközőjét és felakadt. Nem tudom hogy tudnám elérni hogy ismét lejöjjön, hogy ki tudjam cserélni az ütközőt mert akármit csinálok nem akarja az igazamat. Mit lehet tenni?
Nagyon csúnyán penészedik a lakásunk,tele vagyunk hőhíddal. Se alattunk, se felettünk (záróemelet), se mellettünk nem laknak, a gyakori szellőztetés nem sokat ér. Van egy három éves gyerekem és útban van a kistestvér is. Költözésre nem gondolunk, nem bírnánk eladni a...
Úgy hallottam, hogy csak a ház külső falát érdemes beborítani, mert belül a páralecsapódás ledobja. Érdemes belül próbálkozni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!