Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Modern Home Kft-ről vélemények?

Modern Home Kft-ről vélemények?

Figyelt kérdés

2022. márc. 5. 17:21
 1/1 anonim válasza:
2023. nov. 24. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

A modern liberálisoknak mi a véleménye erről?

Szerintem a legtöbb jobboldali embernek hasonló véleménye van, és nem beteges gyűlölködők.

Mi a véleményetek ezekről a modern szemüveglencsékről? Használnak szerintetek? (véleményem lent)

1-2 éve használok olyan szemüveglencséket amiben karcmentesítés ellen,UV ellen ,pára ellen hatásosnak kellene lennie. Van még egy pár funkciója ,de nem jutott hirtelen eszembe. Úgy mondtam ,hogy minden kell amit rá lehet rakni a szemüveglencsére plusszban . Árban is...

Milyen hatást érnék el vele? Kérlek, véleményezze, akinek kedve van hozzá. Többi lent.

Fehér falak, világos bükk színű bútorok, kellemesen kék (alder blau) laminált padló, s mindehhez kevés fehér, fekete és szürke kiegészítő. Plusz zöld szobanövények. Illetve a kanapéágy alá-elé milyen szőnyeg illene leginkább? Világos szürke, fehér, más?

Mi a véleményed a klasszikus és modern keveréséről?

Persze a klasszikuson nem a túlzottat értem.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!