Linoleum falra?

válasza:

válasza:Ezen az oldalon találsz PVC falpanelek felrakására tanácsot
Többek között videókat is, abban biztos van a rögzítő anyagról is szó, én nem néztem meg:
Az a gond hogy amit linkeltél az pvc fal panel ami gyönyörű de egy vagyon. Mi linóleumot néztünk ki pontositok: [link]
Ezt. Ma elmentünk megnézni személyesen a praktikerbe hogy is nézz ki milyen az anyaga stb de nem bírtunk rá jönni hogy fog a falon maradni csak a ragasztós megoldás jutott eszünkbe ez tűnt ésszerűnek.
Kíváncsi vagyok valaki csinált-e hasonlót és azt hogyan tette?
220cm széles lesz ahova menni fog és 3m magas.

válasza:

válasza:

válasza:Nem értem miért kell egyből nekem esni, nem tudtam hogy rohadni fog alatta esetleg eltudnád mondani hogy miért?
Panel fal de le van glettelve.
Kapcsolódó kérdések:
Az lenne a lényeg,hogy strapabíró legyen meg vízálló. Linóleum alá max a széleinél tudna csak alá menni a víz?
Adott egy kb. 16 nm-es helység, ahol laminált padlót szeretnék lefektetni. Korábban itt ragasztott linóleum volt, amit szinte lehetetlen felszedni. Az a probléma, hogy néhány helyen hiányzik a linóleum máshol meg nagy egybefüggő terület van. Aránylag sík a padló, de a...
Adott az új házunk, ami tök rendben van meg szép. Van a konyhához egy kamra. 190*200-as méretű. Itt egy ezer éves linóleum van meg régi csúnya polcok. Szeretném ezt is felújítani kicsit, mert igaz rajtam kívül kb senki nem megy be oda, de szeretem ha rendben vannak a...
Ha igen, mivel és hogyan dolgoztatok?
Mindig is azt hittem, hogy a linóleum padló gyakorlatilag sima PVC-ből készül, de most látom, hogy több oldalon is megkülönböztetik őket. Mi köztük a különbség?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!