Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Linoleum falra?

Linoleum falra?

Figyelt kérdés
Laminált padló nagyon drága lenne nekünk 9nm-re kellene 50e ft-ra jött volna ki a laminált, a linoleum ugyan azzal a mintával 20e ft-ra. Neten semmilyen infót nem találtam hogyan lehetne falra felrakni az elképzelésünk az hogy valószínűleg ragasztóval lehet felrakni.

2020. júl. 7. 17:04
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
83%
Én azt sem értem, hogy laminált padló minek a falra? 🤔
2020. júl. 7. 18:56
 2/32 A kérdező kommentje:
Kösz a segítséget.
2020. júl. 7. 19:03
 3/32 anonim ***** válasza:
78%

Ezen az oldalon találsz PVC falpanelek felrakására tanácsot

[link]

Többek között videókat is, abban biztos van a rögzítő anyagról is szó, én nem néztem meg:

www.youtube.com/watch?v=wXRk8jgEmis

2020. júl. 7. 20:02
 4/32 A kérdező kommentje:

Az a gond hogy amit linkeltél az pvc fal panel ami gyönyörű de egy vagyon. Mi linóleumot néztünk ki pontositok: [link]

Ezt. Ma elmentünk megnézni személyesen a praktikerbe hogy is nézz ki milyen az anyaga stb de nem bírtunk rá jönni hogy fog a falon maradni csak a ragasztós megoldás jutott eszünkbe ez tűnt ésszerűnek.

Kíváncsi vagyok valaki csinált-e hasonlót és azt hogyan tette?

220cm széles lesz ahova menni fog és 3m magas.

2020. júl. 7. 20:37
 5/32 anonim ***** válasza:
80%
Milyen fal(miből van)? Mi van mögötte? Milyen helyiség?
2020. júl. 7. 20:43
 6/32 anonim ***** válasza:
65%
Én sem értem, miért akartok falra rakni laminált padlót vagy pvc-t?? Falat festeni, meszelni vagy tapétázni szoktak. Elég furán nézne ki falon egy parketta-minta.
2020. júl. 7. 20:43
 7/32 anonim ***** válasza:
91%
Telibe ragasztva, körbe szegelve+szegőléc jó lehet. A fal valami mocskosul rohadni fog alatta, de te csak spórolj a fán, megéri.
2020. júl. 7. 20:47
 8/32 A kérdező kommentje:

Nem értem miért kell egyből nekem esni, nem tudtam hogy rohadni fog alatta esetleg eltudnád mondani hogy miért?

Panel fal de le van glettelve.

2020. júl. 7. 22:32
 9/32 A kérdező kommentje:
Amúgy a laminált padló se igazi fa nem?
2020. júl. 7. 22:32
 10/32 A kérdező kommentje:
Ne legyetek már ilyen rossz indulatuak esküszöm rosszul esik....az én házamba hadd legyen már a falon laminált vagy linoleum vagy amit akarok én nézem én élik itt nem ti, én se szólok bele hogy a mit vesztek fel vagy hogy éltek...kinek a pap kinek a papné. Én a kérdésemre akarok választ ha nem megy morogj magadnak és ne offolj... Jelentettem mindenkit aki csak károgni jött ide....
2020. júl. 7. 22:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Mit érdems csinálni spájz padló felújításnál ami beton felület, beton padló festékjel lefesteni vagy linóleumot lerakni vagy vynl anyagot?

Az lenne a lényeg,hogy strapabíró legyen meg vízálló. Linóleum alá max a széleinél tudna csak alá menni a víz?

Aljzat kiegyenlítő közvetlenül linóleumra?

Adott egy kb. 16 nm-es helység, ahol laminált padlót szeretnék lefektetni. Korábban itt ragasztott linóleum volt, amit szinte lehetetlen felszedni. Az a probléma, hogy néhány helyen hiányzik a linóleum máshol meg nagy egybefüggő terület van. Aránylag sík a padló, de a...

Linóleumot hogy lehet cserélni?

Adott az új házunk, ami tök rendben van meg szép. Van a konyhához egy kamra. 190*200-as méretű. Itt egy ezer éves linóleum van meg régi csúnya polcok. Szeretném ezt is felújítani kicsit, mert igaz rajtam kívül kb senki nem megy be oda, de szeretem ha rendben vannak a...

Van valakinek tapasztalata pvc-padló festésével?

Ha igen, mivel és hogyan dolgoztatok?

Mi a különbség a PVC és a linóleum padlóburkolatok között?

Mindig is azt hittem, hogy a linóleum padló gyakorlatilag sima PVC-ből készül, de most látom, hogy több oldalon is megkülönböztetik őket. Mi köztük a különbség?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!