Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Olyan megoldás érdekelne...

Luminosity kérdése:

Olyan megoldás érdekelne amivel parafát (tekercs) tudnék felrakni kerámia járólapra (beltér), személyes tapasztalat lenne a legjobb. Főként, hogy a fugák milyen módon lettek feltöltve illetve ha nem lettek feltöltve akkor megmaradt-e a fuga vonala?

Figyelt kérdés
2013. júl. 17. 08:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Ún. kontakt ragasztót kell használni. Ez lehet oldószeres, de vannak vizes bázisúak is. Mindkét esetben hagyni kell, hogy az oldószer, ill. a nedvesség eltávozzon. Ez kb. 15-20 perc. Ezt követően kell a parafát felületre simítani. Igazítási lehetőség nincs. A fugákat célszerű kitölteni erre való anyaggal, mert idővel kirajzolódhatnak a felületen. Léteznek kifejezetten erre a célra kifejlesztett glettanyagok. Olyan gyártónál kell érdeklődni, aki melegburkolati ragasztóanyagokat forgalmaz. Olcsóbb megoldás olyan építési szerelési ragasztóval és glettelve kitölteni, amelyik nem zsugorodik. Pl. MS-polimer kötőanyagú.
2013. júl. 23. 22:33
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm! Sokat segítettél vele, bár kérdésem igazából " személyes tapasztalat " felé irányult volna, csak sajnos a kérdés megfogalmazása a rendszer szerint csak így volt lehetséges. Tehát van e személyes tapasztalat mert én szeretném ha behúzódna a foga nyomába hisz akkor lehetne pepitára is festeni és a fugát kihúzni más színnel ami jobban festene szerintem.
2013. júl. 24. 20:15
 3/3 anonim válasza:

Szia! Sikerült végül megoldást találni? és látszik-e a fúga vonala vagy nem?

Pont ilyenen gondolkodok én is!

Köszönöm ha válaszolsz!

2014. szept. 17. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Border Collie-t szeretnék venni. Olyan kenneltől szeretnék venni ahonnan jó tapasztalatok és vélemények vannak . Bordermania kennelről valamilyen...

Örülnék ha border collie gazdik is írnának , hogy az ő kutyájuk melyik kennelből származik .(Ausztrál-vörös színűt szeretnék majd.)

AgentK, az XFX 7850 2gb (47000FT) tényleg jó videókártya?

Nem nagyon hallottam még a cégről. Esetleg személyes tapasztalat?

Szinkronszínészek! Hogy jutottatok el odáig ahol most vagytok? Hány évesen kezdtétek? Végeztetek tanfolyamokat? Ha végeztetek, melyikeket tudnátok...

Nagyon szeretnék szinkronszínész lenni, de nem tudom hogyan lehetnék az (14 éves vagyok). Gondoltam esetleg szinkronszínészképzőkre, de nem tudom, hogy van-e értelmük, ahogy azt sem, hogy utánuk mit kezdenék magammal. Nektek milyen tapasztalataitok vannak? Miféle...

Van valakinek személyes tapasztalata egy Corsair CX500M-mel kapcsolatban?

Erről lenne szó, milyenek a tapasztalataitok vele kapcsolatban?

Smaragdfa! Ismeri valaki?

Van személyes tapasztalat? Hol lehet beszerezni elfogadhatóbb áron, mert a 7500, - os árat sokallom. Hogyan lehet szaporítani?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!