Olyan megoldás érdekelne amivel parafát (tekercs) tudnék felrakni kerámia járólapra (beltér), személyes tapasztalat lenne a legjobb. Főként, hogy a fugák milyen módon lettek feltöltve illetve ha nem lettek feltöltve akkor megmaradt-e a fuga vonala?

válasza:Szia! Sikerült végül megoldást találni? és látszik-e a fúga vonala vagy nem?
Pont ilyenen gondolkodok én is!
Köszönöm ha válaszolsz!
Kapcsolódó kérdések:
Örülnék ha border collie gazdik is írnának , hogy az ő kutyájuk melyik kennelből származik .(Ausztrál-vörös színűt szeretnék majd.)
Nem nagyon hallottam még a cégről. Esetleg személyes tapasztalat?
Nagyon szeretnék szinkronszínész lenni, de nem tudom hogyan lehetnék az (14 éves vagyok). Gondoltam esetleg szinkronszínészképzőkre, de nem tudom, hogy van-e értelmük, ahogy azt sem, hogy utánuk mit kezdenék magammal. Nektek milyen tapasztalataitok vannak? Miféle...
Erről lenne szó, milyenek a tapasztalataitok vele kapcsolatban?
Van személyes tapasztalat? Hol lehet beszerezni elfogadhatóbb áron, mert a 7500, - os árat sokallom. Hogyan lehet szaporítani?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!