Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Border Collie-t szeretnék...

Border Collie-t szeretnék venni. Olyan kenneltől szeretnék venni ahonnan jó tapasztalatok és vélemények vannak . Bordermania kennelről valamilyen személyes tapasztalat?

Figyelt kérdés
Örülnék ha border collie gazdik is írnának , hogy az ő kutyájuk melyik kennelből származik .(Ausztrál-vörös színűt szeretnék majd.)
2013. jún. 27. 13:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Rengeteg kennel van, de inkább külföldön kapsz ausztrálvöröset. Nekem lesz tavasszal vörös kiskutyám ha gondolod :)
2013. jún. 29. 13:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Magyarországon jobban szeretik a feketéket ezért inkább azt tenyésztenek, most van több helyen is külföldön vörös. Munkavonalút vagy kiállításit szeretnél?
2013. jún. 29. 13:42
 3/6 anonim ***** válasza:
46%

Nos, ausztrál vörösből nincs munkavonal,szóval show kutyát akar :)

Vannak magyarországon is,egyre többen. Érdemes érdeklődnin vörös kölyök iránt:diamond of whitecastle, real pearl, lucky for you.Nekik vannak vörös kutyák

2013. jún. 30. 22:22
 4/6 anonim ***** válasza:
A nice of you to come bye kennel munkakennel és szoktak vörös kölykök lenni...
2013. júl. 1. 09:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Az a kennel nagyon messze van a munkakutyáktól.Nagyon messze.

Elég az első pár kutya törzskönyvét megnézni,mindshow kutya a javából.

2013. júl. 1. 11:09
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat ! :)

Igen mivel az ausztrál vörös színű inkább show kutya ezért már gondolkodtam más színű kutyuson de végül is nem a színe a fontos ...

2013. júl. 1. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Szinkronszínészek! Hogy jutottatok el odáig ahol most vagytok? Hány évesen kezdtétek? Végeztetek tanfolyamokat? Ha végeztetek, melyikeket tudnátok...

Nagyon szeretnék szinkronszínész lenni, de nem tudom hogyan lehetnék az (14 éves vagyok). Gondoltam esetleg szinkronszínészképzőkre, de nem tudom, hogy van-e értelmük, ahogy azt sem, hogy utánuk mit kezdenék magammal. Nektek milyen tapasztalataitok vannak? Miféle...

Shagya arab?

személyes tapasztalat érdekelne

Milyen kutyus a tervueren? Személyes tapasztalat is érdekel.

szeretnék egy ilyen kutyát jövőre, addig pedig tanulgatok, rengeteg oldalt elolvastam már róla, így érdekelne a személyes tapasztalat is.. előre is köszönöm:)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!