Border Collie-t szeretnék venni. Olyan kenneltől szeretnék venni ahonnan jó tapasztalatok és vélemények vannak . Bordermania kennelről valamilyen személyes tapasztalat?

válasza:

válasza:

válasza:Nos, ausztrál vörösből nincs munkavonal,szóval show kutyát akar :)
Vannak magyarországon is,egyre többen. Érdemes érdeklődnin vörös kölyök iránt:diamond of whitecastle, real pearl, lucky for you.Nekik vannak vörös kutyák

válasza:

válasza:Az a kennel nagyon messze van a munkakutyáktól.Nagyon messze.
Elég az első pár kutya törzskönyvét megnézni,mindshow kutya a javából.
Köszönöm a válaszokat ! :)
Igen mivel az ausztrál vörös színű inkább show kutya ezért már gondolkodtam más színű kutyuson de végül is nem a színe a fontos ...
Kapcsolódó kérdések:
Nagyon szeretnék szinkronszínész lenni, de nem tudom hogyan lehetnék az (14 éves vagyok). Gondoltam esetleg szinkronszínészképzőkre, de nem tudom, hogy van-e értelmük, ahogy azt sem, hogy utánuk mit kezdenék magammal. Nektek milyen tapasztalataitok vannak? Miféle...
Köszönöm a válaszokat! :-)
személyes tapasztalat érdekelne
szeretnék egy ilyen kutyát jövőre, addig pedig tanulgatok, rengeteg oldalt elolvastam már róla, így érdekelne a személyes tapasztalat is.. előre is köszönöm:)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!