Csempézéskor a meszet le kell csiszolni a meszelt falról a csempézés helyén?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:pikkel jelentése - Idegen Szavak Gyűjteménye
idegen-szavak.hu/pikkel
pikkel. neheztel, haragszik. Eredete: nincs adat. Forrás: nincs adat. Beküldte: nincs adat. Tweet · rss. A mai nap szava: obszkuritás. : Zavarosság, homályosság ...
Kapcsolódó kérdések:
Hallottam egy ilyen megoldásról, hogy valamilyen speciális folyadék segítségével rápakolnak a régire, de aggódom, hogy tartós lenne-e, és nem csak azért mondják, hogy a munkának a fárasztó részét megússzák?
Szombaton le lesz téve a csempe, (vagy padlólap, ki hogy hívja..:) ) vasárnap fugázás lesz....mennyi idő amíg teljesen terhelhető lesz a padlólap?
Ami benne lenne: konyhabútor (alsó - felső), 1 villany sütő + kerámia lapos tűzhely, mosogató, és fali csempe. A helység hossza kb 4 méter. Kb mennyire jönne ki munkadíjjal, mindennel együtt? Tudom, hogy így nehéz megsaccolni, de aki most van lakás felújításon túl mennyit fizetett kb?
Adott egy régi de jó állapotú fürdőszoba, ahol borzalmas csempe van. Nem szeretném most lecsempézni, arra gondoltam, hogy lefóliázom... Ez így lehetséges? Nem matricára gondolok, hanem telibe fóliáznám, mint egy konyhapultot szokás. Lehet valahol ilyen fóliát kapni?...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!