Kezdőoldal » Otthon » Kert » Milyen benzines fűnyírót...

Milyen benzines fűnyírót vegyek, amit nőként sem kínszenvedés használni?

Figyelt kérdés
Nem vagyok 50 kg sem, 2000 m²-t kell nyírnom. Az elektromossal nem tudok ennyit nyírni, de eddig csak egész nagy benzineseket találtam. Önjárósak, de fákat, bokrokat is kell kerülgetni és fizikailag nem nagyon bírom. Van valakinek valami ötlete? Nem baj, ha nem tud széleset vágni és így tovább tart a munka, csak ne legyen nagyon nehéz.

ápr. 23. 17:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A "Honda" nem típus. Sőt, jó eséllyel még csak nem is márka, hanem egy bármilyen gyártmányú gép, amire Honda márkájú motort szereltek...

Hogy Honda, ez kb. olyan válasz, mint hogy valakinek Volkswagen autója van. Nagyon nem mindegy, hogy egy kis Polo, vagy pedig hosszú platós Transporter...

ápr. 25. 06:16
 12/14 anonim ***** válasza:

Ez attól függ, mennyi pénzed van rá... ha sok, akkor vegyel egy husqvarna robotfűnyírót, aztán megoldja az egészet nélküled...

Ha kicsit kevesebb de sok, akkor felülős traktort és fűszegélynyírót...

Ha pedig ilyen 1-2százezerfől beszélünk, akkor tologatós benzines ami lehet önjáró is, és szegélynyíró kiegészítésnek...

Ha ezek sem felelnek meg, akkor nincs az a gép ami neked megfelelő lesz...

Helyezz kilátásba fűnyírás utánra egy jó kis cumit, aztan láss csodát milyen gyorsan gyógyul az a bokaszallag...

ápr. 25. 10:46
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat! Végül egy Vikinget vettem használtan, amit helyben ki is tudtam próbálni. Jóval könnyebb vele dolgozni, mint az eddigivel. Nem kicsi, de könnyen fordul.
ápr. 28. 19:37
 14/14 anonim válasza:
Van Honda gyári fűnyíró és van Honda motoros fűnyíró és van Honda licenc/másolt motoros fűnyíró is. A teljesen gyári Honda fűnyírót elég drágán mérik itthon.
ápr. 30. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!