Mivel tudom tömíteni a fűkasza tankján ha ereszt a benzin?

válasza:Persze a nagy Straus és hasonlo Vaterás árusok nem árulnak megfelelő alkatrésze.
Itt találsz hozzá komőletten :
www,fuxtec.hu
Fuxtech.hu szakértelmük egyenlő a nullával!!!!!
Javaslat: Vaterán keress egy olyan terméket ami rossz vagy javítható, de nem tudod hogy kell, keresett termék eladójának tedd fel a kérdést, hogy smint lehet megjavítani és segíteni fog! Többet érsz vele, mit ha nete talált üzlet WEB áruházban talált tel. számon érdeklődsz, mert 5 forintot nem érnek szakmailag!
Engem nagyon felháborit, amikor még tanácsot sem tud adni és a problémád megoldásában zsák utcába jutsz!
Üdv: Stewe
Kapcsolódó kérdések:
Elsősorban nem kinai-t keresek, de megteszi az is.(pl fűkasza)
A társasházunk elhatározta, hogy az elektromos fűnyíró mellé veszünk egy fűkaszát is mert elég gyakran fordul elő, hogy nincs a fű és a gaz időben lenyírva és amikor a gaz már 1/2 méter magas, a fűnyíró sokat kínódik. Benzines fűkaszát (MTD 790) már használtam,...
Sziasztok! A testvérem kevert a sthil fükaszába benzint nemtud keverni csak neki fogott nemtudom milyen arányba kerverte de biztos nagyon olajos lehetett mert mikor kivettem a gyergyát láttam, hogy belül eléggé olajos. De mikor berántom jár egy kis ideig és leál ezzel lehet valamit csinálni?
Budapest-Veszprém-Tapolca városok jöhetnek szóba
Ha a szivatója nyitva van akkor egy ideig felpörög, de max. gáznál olyan mintha tiltás lenne benne, szóval mindig visszafullasztja... Ha nincs kinyitva a szivatója akkor alapjáraton is lefullad és addig nem indul el amíg nem nyitom ki a szivató kart. Van a karbin egy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!