Kezdőoldal » Otthon » Kert » Miért van az sok almafajtával,...

Miért van az sok almafajtával, hogy fölül savanyú, alul édes és leveses?

Figyelt kérdés

2016. márc. 29. 12:05
 1/5 anonim ***** válasza:
És te egy almafa vagy vagy hogy került ez a problémás gyerekek témakörbe?
2016. márc. 29. 12:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 acelsziv ***** válasza:
A gravitáció miatt ilyen a cukoreloszlás. Mint az embernél a nehézfém szennyeződés a testben, ami leginkább a lábban gyűlik össze.
2016. márc. 29. 13:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Emlékezetem szerint én nem tapasztaltam ezt a jelenséget! Ha tényleg létezik, akkor szerintem azzal magyarázható, hogy az alját több napfény érte, mert a felső részét a levelek leárnyékolták.
2016. márc. 30. 07:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Bocsi,a témakört elnyomtam, de a válaszokat Köszi:) Mostmár ezt is tudom.
2016. márc. 30. 20:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Jajj el ne hidd már, csak mókázik veled. Ha valóban a gravitáció tudná módosítani a cukoreloszlást, akkor a dinnyének sem a közepe lenne a legédesebb!!!
2016. máj. 4. 10:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!