Folia sátorba kell levegő és hogyan szellöztessem? (többi lennt)

válasza:

válasza:Ne tedd bele, meg fog főni, ha úgy rendesen kisüt a nap.
Nyáron semmi értelme ilyen szerkezetnek, a szabadban is elég meleg van.
Legfeljebb majd ha jönnek október végén, november elején a talajmenti fagyok, és még nem akarod bevinni túl korán, akkor bele lehet rakni. De akkor meg azért nem lesz értelme, mert kicsi a légtér, és 1 foknál többet nem véd.
A citromodat szoktasd a naphoz, hogy ne égjen meg, utána simán kiteheted a napra.
Kapcsolódó kérdések:
Venni akarok holnap, csak nem tudom, mennyire fogja jól viselni a szállítást a mostani kinti hőmérsékleten. Gyalog tudnám csak elhozni...
Van ebben sok féle, kaktuszok, aloe, karácsonyi kaktusz, elevenszülők, és egyéb virágok...
A hasítógépem az olaj betöltő nyílásnál állandóan kinyomja a hidraulika olajat ami tele van apró levegő buborékokkal és nagyon híg és azt vettem észre hogy a tartályban jelentősen megnő az olaj térfogata is.Korábban már volt ilyen probléma,akkor lecseréltem az olajat...
Ősszel dugványoztam cserepekbe, most kezdett hajtani.
Virágüzletben dolgozom, s most ahogyan beköszöntött a tél szegényke kicsit megfázott. Az ottani dolgozók ki is dobták gyanánt, hogy már nem él.. Hazahoztam legyen ami lesz, hátha kis páratartalom, némi kedvező levegő jót tesz neki s ismét egészséges lesz. Vannak...
Igazából nem vagyok kezdő a növénnyel, már 2 éve lassan megvan(nak). 3 részre szedtem, miután megkaptam a növényt, azóta 3 különböző műanyag cserépben növekednek. Azaz hogy csak növekednének. Én úgy tudtam, hogy gyorsan növő, terebélyesedő fajtáról van szó, de 2 év...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!