Milyen fűnyírót vegyek maximum 40 ből? Benzinest, vagy elektromost? Milyen típusút? Lehet linkelni is.
Ezt olvasd el:
http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__kert__7772223-briggs-s..
Ebből megtudod miért sírta tele az egész netet, mtd ügyben. Azóta anyatigrisként veti rá magát erre a három betüre.
Én már McCulloch fan lettem így kicsit elfogult vagyok.
Szegélynyíróm és a fűnyíróm is az.
De alap karbantartás és fűnyírás utáni alapos tisztításokon kívül mást nem kell.
Nem elhanyagolandó hogy a Husqvarna megvette őket a gépen lévő lemez azonosítón a Husqvarna ltd. van.
Áldozz egy McCulloch-ra.
Nekem egy MTD 48 PB gépem van, már 8 éves. Rengeteget használom, egy 1000 nm-es, egy 300nm-es kertben, és egy 700nm-es kertben, szóval rengeteget futott már.
Eddig csak membránt kellett cserélnem kétszer a porlasztóban. A vázra jobban oda kell figyelni, csavarokat időnként utánhúzni. Szóval én nem csalódtam ebben a márkában.
Lényeg, hogy Briggs motoros legyen! A kínai motorosok tényleg rosszak.
Szóval, motor szempontjából: Briggs vagy Honda motoros legyen a gép. Bár ez utóbbival szerelt gépek általában nem jönnek ki 60-ból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!