Na pont azért a 80m3 gázért meg se érte beköttetni, fizetni a minimum díjat.
De ha 30 évig jó volt fával tüzelni akkor most is jó lesz.
Gondolom pár éve lehet klíma.
De biztos most szerelted le a konvektort. Hát nagy hiba volt. Annál takarékosabb nincs.
De ezt se fogod fel, mint ahogy azt se, hogy 10 éve tolják, hogy szigeteljük a házakat.
2022. júl. 14. 09:57
13/61 anonim válasza:
7, én is ezen gondolkodom, hogy a fűtőtestet arréb kötöm...
Csak kibaxott veszélyes, ki kell fogni egy hálózati karbantartást!
2022. júl. 14. 09:59
14/61 anonim válasza:
4 éve vágtam le a vegyes kazánt a rendszerről és lett helyette gázkazán, szóval beállok a "rábasztunk" sorba. Fent akartam hagyni, de a szerelő csak biztonsági hőcserélővel és xy szerelvényekkel akarta rátenni + 200e-ért, ezért inkább ment a vasba.
2022. júl. 14. 10:05
15/61 anonim válasza:
Egyébként a gáz sem alternatíva, nem vagyok benne biztos, hogy lesz elég, és ha rájönnek, hogy hoppá, kevés a gáz, a háztartások részére lesz korlátozva, hogy az óvodák, iskolák, kórházak, hivatalok stb.számára biztosítva legyen a fűtés. A fa ára meg szerintem tegnap az egekbe szökött, és azzal kapcsolatban is vannak kételyeim, van-e elegendő kitermelt faállomány, ami lefedi a megnövekedett fogyasztási igényt.
2022. júl. 14. 10:29
16/61 anonim válasza:
Mi duplán rábaxtunk, mert katások vagyunk és villannyal fűtünk :D
2022. júl. 14. 10:31
17/61 anonim válasza:
Nem tudom miért gondoljátok, hogy a gáz jobb alternatíva lesz.
Szigetelésre kell költeni, csak a "rezsicsökkentés" miatt mindenki szart bele.
Most majd egy szezonban elfűtheted a szigetelés árát akár gázzal akár villannyal fűtesz.
Ja és a fa ára is fel fog menni, mert aki tud, arra fog majd átállni.
2022. júl. 14. 10:33
18/61 anonim válasza:
Csatlakozom a duplán szivatottakhoz. Mára valami meglepetés ?
2022. júl. 14. 10:33
19/61 anonim válasza:
Ha olyan rossz lesz a helyzet akkor majd jön a bútorlapok, növényi hulladék és igen, a műanyagok égetése is. Szabályos harcot vívnak majd a szelektív szigetek műanyagtartalmáért, mert a PET égéshője 40 MJ/kg, ami még a szenet is leveri. Akkor szarni fognak a környezetvédelemre.
2022. júl. 14. 10:34
20/61 anonim válasza:
Nàlunk sincs gàz a településen. Minden villanyra lett nàlunk kialakítva. Bojler sütö fütés stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!