Aki klímával, árammal fűt, az most teljesen tönkre fog menni?
#49, gratulálok.
Nagymamám 84 éves kisnyugdíjas. 120 nm-es kádár kockája van, a mit ő épített nagypapámmal.
Nyilván nincs leszigetelve. Régiek a nyílászárók. Özvegy.
1 db szobát fűt télen, meg a konyhát, többi "hidegszoba". 19 fokot is sajnál magától, az a fajta mama, aki naponta írja a fogyasztást.
Éves fogyasztása 3000 köbméter felett van kicsivel. a nyugdíja 140. Sok sikert a matekhoz.
örülök, hogy te leszigetelted a házad, mert volt rá pár milliód. Jelenleg mamám házán a szigetelés és a nyílászárók cseréje 5M forint lenne minimum.
Biztos reális esély van arra, hogy nekiesik..
3 szobás házra elég 800m3 szigetelve. Amíg nem volt szigetelve addig 1100m3 ment el, de akkor dunna alatt aludtunk.
Nem kell a sóder, hogy 3000m3 két szobára se elég :D
Valószínűleg rossz a kazánja is, ez nem sóder.
Valaki vissza tudna számolni? Nekem nincs gázom, így nem tudom.
ő nem átalányos, diktálásos, és összeadta, hogy az elmúlt 1 évben 12 hónap alatt 391.004 forintot fizetett. Ez mennyi köbméterre jön ki? Lehet valamit elnézett a köbmétereknél.
Vagy gázszivárgás van vagy nyáron is megy 10 konvektornak az őrlángja, vagy 25 fokban van télen.
Ha világválság kell, hogy odamenj anyádhoz, akkor legyen világválság
53.
Pedig lehet. Nekünk 120 nm, szintén kádár-kocka és úgy 1600-1700 m3 a gáz, hogy mellette fával is fűtünk.
"tegnap azt mondta Gulyás, hogy évente 8 olyan lehetőségük van, hogy így 1-2 nap alatt átnyomjanak egy törvényt.
Én mára a vízzel kapcsolatos megszorításokat várom."
És mennyinél járnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!