Az igaz, hogy az izraeliek kedvelik a magyarokat?
Izraeliek alatt az összes Izraelben élő embert értjük, akkor szerintem sok palesztin szereti a magyarokat.
Én pl. láttam palesztin kórust átszellemülve Kodály Zoltán Esti Dal című kórusművet magyar nyelven(!) énekelni, sőt magyar templomban palesztin hölgyet énekelni.
Azért mondom ezt, mert Izraelben több nép is él.
"Viszont a palesztinokat tapasztalatom szerint még kevésbé foglalkoztatja Magyarország sorsa, mint a zsidókat. Bocsi, hogy ezt mondom, de világviszonylatban elég jelentéktelen nép vagyunk,"
Annyira nem lehetünk jelentéktelenek, ha már megkezdték a felvásárlásunkat.
Egyébként az hülyeség, hogy nem tudják mi vagy ki a Magyarország.
Most azt akarjátok mondani, hogy egy olyan nép, aki mindig a múltat hangoztatja, hogy így nácik, németek-magyarok, pont ők nincsenek tisztában az európaitörtélemmel(holokauszt)-zsidótörtélemmel, ergo Magyarországgal? Ne nevettessétek már ki magatokat.
"Bocsi, hogy ezt mondom, de világviszonylatban elég jelentéktelen nép vagyunk, ami szerintem inkább szerencse, legalább senkinek nem vagyunk útban."
Akkor miért rinyálnak állandóan a "magyar nácizmus" miatt? Ha már ennyire jelentéktelenek vagyunk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!