Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha tartósan munkanélküli...

Ha tartósan munkanélküli lennél vagy vagy, és indítanának átképzéseket, lemennél a bányába dolgozni?

Figyelt kérdés
Ma olvastam, hogy újra terveznek néhány bányát újranyitni, például a Dorogi-medencében. Ez előtt természetesen beindulnának a bányászképzések. Vállalnál ilyen munkát?
2013. nov. 27. 11:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Menne a fene. Kinőttem én már abból, hogy dolgozzak, meg aztán nem is szeretek.
2013. nov. 27. 11:26
 2/5 anonim ***** válasza:
5-10 év múlva újra bezárják, akkor megint munkanélküli lesz 1000 ember.
2013. nov. 27. 11:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Mennék. Azért ma már a bányász meló nem úgy néz ki, hogy csákánnyal a hátadon mész be a bányába. Komoly gépek végzik a kitermelés nagy részét. Ilyeneket irányítani mennék szívesen.
2013. nov. 27. 11:46
 4/5 anonim ***** válasza:

"Azért ma már a bányász meló nem úgy néz ki, hogy csákánnyal a hátadon mész be a bányába. Komoly gépek végzik a kitermelés nagy részét."

Hihető. xD

2013. nov. 27. 11:47
 5/5 anonim ***** válasza:

"Hihető. xD"

Normálisabb helyeken úgy van az, ahogy írja.

Azért vicces lenne, ha kiképeznének mondjuk 1000 bányászt és az lenne az első éves cél, hogy vödörrel hordják ki a vizet az elárasztott recski tárnákból xD

2013. nov. 27. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Ha beregisztrálok a munkaügyiközpontba mint munkanélküli akkor biztosítják nekem a tb-t stb?

Februárban hagytam ott az iskolát és azóta csak ilyen alkalmi munkáim voltak. De ha munkanélküliként beregisztrálok akkor nem kapok járulékot mert még nem dolgoztam. Most ilyenkor mivan?

Munkanélküli mellé kapható támogatások?

Én egy 25. évét betöltött egyedül élő férfi vagyok, most lettem állástalan, 93 e Ft kapnék 3 hónapig ami még jó is lenne... Ki lehet jönni belőle. Viszont tanfolyamra szeretnék járni, ekkor viszont lecsökken ötven pár ezer forintra ez az összeg... Az albérletem maga...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!