Ha tartósan munkanélküli lennél vagy vagy, és indítanának átképzéseket, lemennél a bányába dolgozni?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:"Azért ma már a bányász meló nem úgy néz ki, hogy csákánnyal a hátadon mész be a bányába. Komoly gépek végzik a kitermelés nagy részét."
Hihető. xD

válasza:"Hihető. xD"
Normálisabb helyeken úgy van az, ahogy írja.
Azért vicces lenne, ha kiképeznének mondjuk 1000 bányászt és az lenne az első éves cél, hogy vödörrel hordják ki a vizet az elárasztott recski tárnákból xD
Kapcsolódó kérdések:
Februárban hagytam ott az iskolát és azóta csak ilyen alkalmi munkáim voltak. De ha munkanélküliként beregisztrálok akkor nem kapok járulékot mert még nem dolgoztam. Most ilyenkor mivan?
Ha már munkát nem tudnak biztosítani Még nem adtál meg a
Én egy 25. évét betöltött egyedül élő férfi vagyok, most lettem állástalan, 93 e Ft kapnék 3 hónapig ami még jó is lenne... Ki lehet jönni belőle. Viszont tanfolyamra szeretnék járni, ekkor viszont lecsökken ötven pár ezer forintra ez az összeg... Az albérletem maga...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!