Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért provokálják a melegeket...

Miért provokálják a melegeket a gyűlölködő szélsőségek?

Figyelt kérdés

Ez ma történt, ebből is látszik sajnos a Magyar a másik Magyar honfitársát nem képes elfogadni olyannak amilyen!

[link]

2015. júl. 5. 13:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
38%
Elég érdekes kettős mércéd van. Papolsz itt a szabad véleménynyilvánításról, meg a szólásszabadságról, de ha nem tetszik amit írunk akkor egyből törölteted...
2015. júl. 6. 08:54
 12/13 anonim ***** válasza:

"Miért provokálják a melegeket a gyűlölködő szélsőségek?"

Pont azért, mert õk gyűlölködő szélsőségesek. És sajnos, "pártunk és kormányunk" nem teszi helyre õket elég határozottan.

2015. júl. 6. 12:00
 13/13 anonim ***** válasza:

Sajnos valahogy ez az egész pride felvonulás elkanyarodott a lényegétől szerintem... Nem azt jelenti, mint külföldön.

Én melegként sosem vennék részt egy itthoni felvonuláson azért, mert egészen más üzenete van, mint aminek kéne, hogy legyen... Nem szeretem a "büszkeség napja" kifejezést és a mostani kampány szövege sem tetszik. Engem sosem ért semmilyen atrocitás, normálisan viselkedem az emberekkel, oké, lehet, hogy látszik, hogy meleg vagyok, de ez eddig senkit nem zavart, mert nem kürtölöm szét.

Vannak más meleg barátaim is, akikkel egyet értünk abban, hogy át kellene gondolni ennek az egész rendezvénynek a mondanivalóját és a célját...

És még egy érdekes dolog: az elfogadásért tevékenykedik sok meleg szervezet, de közben van néhány tag, aki az ellenkező nemet rühelli... akkor most miről is beszélünk?? Számomra megdöbbentő, hogy olyanok szerveznek melegeknek programokat, akik nem tudják elfogadni pl. a hetero fiúkat vagy lányokat, írtóznak tőlük, pont úgy, ahogy a homofóbok a melegektől... Számomra ez is egyfajta provokatív viselkedés...

2015. júl. 7. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!