Lesz még jobb Magyarország helyzete?
Például az ország anyagi helyzete?Láthatunk e több jókedvű embert az utcán?Jobb lesz e az életszínvonal?MI lesz a cigánykérdéssel?(nem vagyok rasszista)
stb...

válasza:

válasza:

válasza:Nincs ilyen mélypont.
Jobb akkor lesz a helyzet, ha vagy a világ többi része lesz jobb (de sokkal, mert nálunk nagyon ragadnak a kezek) - vagy MI leszünk sokkal jobbak.

válasza:

válasza:én néha jobban szeretnék Etiópiában élni komolyan mondom...ott nem ordibálnának utánam a cigányok h de jó a bulád,de megb_sználak....
miért nincs nekik külön ország,ahogy nekünk,MAGYAROKNAK Magyarország???

válasza:"miért nincs nekik külön ország,ahogy nekünk,MAGYAROKNAK Magyarország???"
volt. nagyon szép országunk volt. De minden egyes alkalommal, amikor össze kellett volna fogni, értelmes döntéseket kellett volna hozni, akkor jobb esetben is le se szartuk a dolgot, rosszabb esetben meg még tettünk is ellene.
Most már nincs országunk, megkűzdöttünk érte, megérdemeljük.

válasza:

válasza:Mit számít milyen Magyarország helyzete? AZ számít én mit teszek (jót), milyenek a kapcsolataim, hogyan bánok az emberekkel, stb...
Ha mindenki csak saját portáját rendbe tenné... nos nem nyavalyognánk Mo. helyzetén. Magyarország MI vagyunk. A saját dolgainkban kell nemesnek és jók lennünk! Szerintem...

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Tudom miről beszélek, mert több országban is jártam és vannak tengerentúli ismerőseim is. Nyugat-Európában van a világon a legjobb életszínvonal, de az is csak annyival jobb a magyarnál, hogy az emberek több pénzt keresnek, a szolgáltatások, az infrastruktúra...
Annyire elszomorító, hogy EU-ban vagyunk, és szinte mindenkitől azt hallom, hogy EU-s szinvonalban a magyarok vannak legutolsó helyen, De, bármire térünk ki beszélgetni, azt mondják, hogy bezzeg Ausztriában, bezzeg Németországban 10 szer annyit keresnek, és 4 szer...
És az ottani magyarok hogyan fogadták a visszacsatolást Magyarországhoz?
kérlek indokold is !
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!