Az igaz, hogy Magyarországon olyan mértékű az elvándorlás és a halálozás aránya, hogy az már az ország működését veszélyezteti?

válasza:

válasza:

válasza:1#
Érdekes, én gond nélkül tudok orvoshoz menni.
Persze, nem államiban.
A magánhelyeken, nincs hiány orvosokból.

válasza:5#
Hidd el, ha lehetne nem fizetném, vagy csak a felét, ami sürgősségi ellátást biztosít.
Csak, nincs lehetőség lemondani.

válasza:#1
Gázszerelő van, csak ő most nem dolgozik, hanem jachtozik.
Orvoshoz nem (csak) azért kapsz 5 hónapra időpontot, mert kevés orvos van, hanem azért, mert a nagy ember tönkretette az állami egészségügyet.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
2035-öt írunk, még mindig a Fidesz van hatalmon. Az ország kilépett az EU-ból és Európa 3. Legszegényebb országa lett Moldova és Koszovó után. 3500 forint egy Euró, az infláció átlagosan 10% körül van. Az oktatás és az egészségügy katasztrofális állapotban van. Alig...
Gyakran hallom Vona Gábor 2018-as videóiban, amit még a választás előtt készítettek vele, hogy "fullasztónak" nevezi Magyarország hangulatát és szerinte ezért menekülnek el a fiatalok az országból. Mégis mire gondolt a "fullasztó" kifejezés alatt, miért használta sokszor ezt a szót?
Mennyi lesz ez a szám mondjuk 2040-ig? Még arra vagyok kíváncsi, hogy szerinted mik ennek az okai?
szóval azt hallottam/tapasztaltam, hogy a legutóbbi válság után itt Mo-on rosszabbodott a gazdaság, munkanélküli lett sok ember pl az építőiparban, stb. nagy elbocsátások voltak, ők nem kaptak itt munkát, akkor az osztrák és német piac szívta fel ezeket az...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!