Miért vannak felháborodva a munkanélküli diplomások, ha azt a választ kapják, h nem büfészakra kellett volna menni?
"te ilyen megrogzott jobbik utalo vagy ami ahogy latom kicsit kezd betegesse fajulni."
Azért írtam a kommentemben, hogy csak "halkan jegyzem meg". De úgy látom (mivel gondoltam), szíven talált...
"Szerintem utazz el egy idore."
Tervezem...
21:52
"Vona Gábor úgy jön ide, hogy neki is bölcsészdiplomája van, és mégis igen jól keres. Na?"
Köszi, hogy megválaszoltál helyettem is! Erre gondoltam!
Erre csak annyit hogy még fordulhat a világ és ugyanúgy felértékelődhet egy bölcsész tájékozottsága mint egy a mostani mérnök szaktudása.
Egyébként meg a "szocpedesek" ahogy irtad csak Mo*on vannak rossz helyzetbe egy normálisan működő gazdaságban minden diplomás találna munkát nem csak a nagytőke helyi lakájai.
Nem talalt sziven, mert kb. lesz.arom Vonat, ami zavar, h ilyenkor is jobbikozol.
Orultem, h eddig nem ment el OV iranyba a kerdes, erre megkezded te a hulyeseget.
Ez most kb. Olyan, h a mit foztel ma kerdesre beirnad, h toltott kaposztat, mert Vona azt szereti.
Ki a f.aszt erdekel, h mit szeret?
Jah meg Vona nem a diplomajanak koszonheti, h ott van ahol van, hanem, h ciganyozik.....
Szal a ketto nem fugg ossze.
58% te meg latom alig vartad, h vegre valamit beszolhass nekem, sajnos ez sem jott ossze:)
19:18
"Komolyan, gratulálok a történelem- és filozófiaszakos hallgatóknak, amiért olyan húdekeményen tanultak, de mégis miből élnek most?"
Kérdezősködj a körükben és talán megtudod. Mivel a bölcsészek körében ugyanúgy csak 2-3% a munkanélküliség, mint a mérnökök körében, ezért valószínűleg sok informatív választ fogsz kapni.
13:30
"Ez a sok felesleges semmirevaló hazsnálhatatlan szak csak a gazdaságot teszi tönkre"
Nyilván azt is tudod, hogy mennyi ilyen szak van, és közülük mennyi fölösleges. És azt is egészen biztosan meg tudod mondani, hogy hogyan alakulnak ezek a számok más országokban, beleértve a sikeres fejlődési pályát leírókat. Nyilván mindezt tudod, különben nem beszélnél a témáról ilyen határozottan. De akkor viszont hatalmas tudásodat megoszthatod velünk. Nos, mik a számok?
Miert?
Te megosztottad velunk, h honnan vetted ezt a 2-3% baromsagot?
De tudom most jon majd az, h a te ismeretsegi korodben csak ugy kapkodnak a filozofusok utan, a mernokok viszont egytol egyig otthon ulnek....:D
Persze-persze;)
06:15 Kérdező
Csak ismételni tudom önmagam: a "Magyar politika" rovatba tetted fel a kérdésed, így ne csodálkozz, ha esetleg belekeveredik a politika is.
"Ez most kb. Olyan, h a mit foztel ma kerdesre beirnad, h toltott kaposztat, mert Vona azt szereti."
Te pedig ezt a töltött káposztát nem fazékban (vagy esetleg lábasban), hanem mondjuk tepsiben akarod megcsinálni... Aztán meg csodálkozol, ha valaki rád szól.
Annak persze örülök, hogy (esetleg) nem Vona az istened, de azért a közös vonás meg van köztetek: a mélységes lenézése (gyűlölete?) egy bizonyos embercsoportnak.
09:57
"De tudom most jon majd az, h a te ismeretsegi korodben csak ugy kapkodnak a filozofusok utan, a mernokok viszont egytol egyig otthon ulnek"
Gondolom, nem vagy mérnök vagy természettudós. Ha az lennél, tudnál statisztikai adatokat értelmezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!