Mit jelent, hogy a Jobbik újratárgyalná az államadósságot?
Kivel tárgyalna, miről?
Van ennek valami realitása?
Szerintem a hitelezők nem támogatnák az ötletet.
Izlandon is felfüggesztették az államadósság fizetését azzal indokolva,hogy akkor fogják újból fizetni, ha rendbe jön a gazdaságuk.
Szóval lehet ilyet csinálni.
Elengedni nem fogják az államadósságot, de szerintem elég rugalmasak a hitelezők, lehet velük egyezkedni.
Tudod Te ,hogy mi történt Argentínában?
Hatalmas szegénység és életszínvonal csökkenés volt,és van.A gazdagok méteres betonfalakkal körülvett városokban laknak.
"Hatalmas szegénység és életszínvonal csökkenés volt,és van.A gazdagok méteres betonfalakkal körülvett városokban laknak."
Ez erős túlzás.
Amit írsz az Brazíliára , Mexikóra, Kolumbiára igaz.
Argentínában azért jobb a közbiztonság , mint ebben a 3-ban.
Életszínvonal terén kb Szerbia szintjén van,de inkább az fölött.
Szerintem a hitelezők maguktól nem támogatnák, hogy a pénzüknek csak egy részét kapnák vissza vagy csak jóval a lejárat után jutnának hozzá.
Ezért az államadósság újratárgyalását az állam fizetőképtelensége vagy annak nagy veszélye előzi meg, utána szoktak egyezkedni a hitelezőkkel, hogyan tovább.
Ennek rossz üzenete van a világ felé, rombolja az ország iránti bizalmat, ezért nem értem miért támogatja ezt a Jobbik.
"Ha Görögország tárgyalt volna bármiről akkor nem kapott volna mentőcsomagot! Így is lehet gondolkodni!"
Ha tárgyalt volna, nem szorult volna mentőcsomagra.
"Mi a fene lenne ha senki nem fizetné vissza az adósságát?"
Helyreállna a rend és megszűnne a hitelezés. Ezáltal az adósrabszolgaság is. Mindenki boldogan élne.
"A Jobbik szokásos populista marhasága,tudják hogy számon kérni nem lehet majd rajtuk,híveik meg kajálják az ilyen ostoba dumát."
Ez így van!!!!
+ Náluk az újratárgyalás azt jelenteni, hogy bejelentenék, hogy x naptól nem fizetnek adósságot "a kizsákmányoló- multi- izraelbérenc" stb. stb. kölcsönadóknak, és ezzel letudnák az egészet.
Csak ezek után ki lenne az a hülye aki egy fillért is kölcsönadna bármikor is, ha majd egyszer csak megint "újratárgyalgatnák" a hitelt és nem jutnának a saját pénzükhöz? Ez nem szeretetszolgálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!