Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az emberek miert felnek...

Az emberek miert felnek ennyire a jobbiktol? Jobbik MAGYAROKERT küzd! Lehet hogy tenyleg ennyire keves az igaz MAGYAR?

Figyelt kérdés
2010. jan. 8. 19:15
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
56%

én csak szimplán magyar vagyok, így kis betűvel, és amellett, hogy már a tököm tele van a sok kretén f*szkalappal idióta s*ggfej kretén állattal, aki egyfolytában a pofámat méricskéli, hogy akkor én megfelelek-e az ő igaznagyonmagyar-kritériumaiknak, vagy mégse engedtetik meg nekem, hogy szimplán magyar lehessek (csak hogy értsd , itt azokról a f*szokról beszélek, akik a MAGYAR melléknevet is csak nagybetűvel képesek leírni, hogy így is megkülönböztessék magukat az egyszerű magyaroktól),

emellett félelmetesnek találom azt, hogy emberek itt egyre inkább elhiszik, hogy vannak igazi MAGYARok, meg nem igazi magyarok, akiket aztán becézgethetünk "idegenszívűnek", "hazaárulónak", "zsidóbérencnek", és még sok nagyon kis kedves dolgonak.

És ezek az emberek komolyan kezdik elhinni, hogy akkor az első csoportnak (az igazi MAGYARoknak) minden megengedett, hogy szembenézhessenek a nem -igazi magyarokkal.

Na és ez már marha félelmetes, amikor ez a fajta elmebaj elkezd terjedni.

Remélem így még számodra is érthető, igazán igyekeztem a körülményekhez képest finoman fogalmazni.

2010. jan. 8. 22:09
 12/31 anonim ***** válasza:
46%
A kérdező egy provokátor!
2010. jan. 8. 22:33
 13/31 anonim ***** válasza:
61%
Kedves kerdezo! K*pd be! Ne, hogy mar te definialjad,hogy ki az igaz magyar!!!! Ki vagy te?
2010. jan. 9. 04:39
 14/31 anonim ***** válasza:
50%

Magyar, magyarabb, legmagyarabb... :)

xD

Azért az megnyugtató, hogy ez ellen a kérdés ellen sokan tiltakoztak. Ez már szerintem sem egészséges.

2010. jan. 9. 04:59
 15/31 anonim ***** válasza:
71%

Félni nem félek. Undorodom.

- Azért, mert kényszeresen bele akarnak szólni az életembe.

- Azért, mert nem csak azt döntik el, magyar vagyok e, hanem hogy jó magyar e?

- Azért, mert talán ez a második legtanulatlanabb szavazóbázissal bíró párt, bár lehet egálban vannak az MSZP-vel, ennek ellenére úgy akarnak okosak lenni, hogy paranoid képzelgéseket erőltetnek rá másokra

- Azért, mert minden további nélkül elhiszem, hogy végre is hajtanák, amit akarnak, és tönkretennék az országot

- Azért, mert a pártelnök szerint be kéne hívni az iráni forradalmi gárdát, hogy ellenőrizze a választásokat

- Azért, mert egy olyan nőt akarnak köztársasági elnöknek, aki magunkfajtákra és magukfajtákra osztotta a népet.

2010. jan. 9. 12:51
 16/31 anonim ***** válasza:
0%
Ne írj ide! Csak a leoltás megy vedd már észre! Nem nézek be oda ahol mondjuk a péniszükkel foglalkoznak az emberek.Érted!? Itt csak leordítottak,fikáznak stb. Még az a válaszoló "ki vagy te" kérdésével,az ilyen palikkal úgy igazán személyesen beszélgetnék(remélem érted:) )Csak figyeld ezeket a balf@szokat,minden ilyen irányú kérdésbe belerondítanak.Úgy hidd kib@szott finoman próbáltam most írni! Tudod már nem agyaskodom a f@sszopokon.
2010. jan. 9. 18:23
 17/31 anonim ***** válasza:
59%
Csak nem egy kemeny legeny? Es ki vagy te?
2010. jan. 9. 18:46
 18/31 anonim ***** válasza:
Karcsú vagy ahhoz is,hogy provokálj :))
2010. jan. 9. 19:03
 19/31 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy karcsu vagyok; de igy legalabb a nok buknak ram... Te meg a penisz*d apro meretet probalod kompenzalni az "izomokkal" melyek mint karodon mint az agyadban jelen vannak...
2010. jan. 9. 19:53
 20/31 A kérdező kommentje:
furcsa hogy ilyen valaszok jonnek,szerintem ez csak 1-2 ember komentje,latszik a f@sz es az ilyesmi kifejezesekbol eleg atlatszo:)1-3 provokator nagyon gyava es valakik altal fizetett emberek.En MAGYAR akarok es MAGYAR is akarok maradni:)Ha ennek szulettunk maradjunk is MAGYAROK.Furcsa de minden ilyen kerdesre ezek valaszolnak hasonlo stilusban....
2010. jan. 9. 21:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!