Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Jó ötlet lenne, hogy csak...

Jó ötlet lenne, hogy csak azok szavazhassanak, akik legalább az érettségit megszerezték?

Figyelt kérdés
2011. márc. 28. 18:21
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Érettségihez nem kötném, de kötelező állampolgári ismeretek vizsgához igen.
2011. ápr. 1. 07:51
 32/40 anonim ***** válasza:
58%
Jó ötlet. A legjobb az lenne, ha nem is lennének választások, hanem egyből az lenne, amit én akarok.
2011. ápr. 1. 11:49
 33/40 anonim válasza:
58%
Sztem nem jó ötlet mer attól h tudom Petőfit életmű szinten (ami egy másik nagy baromság), még nem jelenit azt h jól döntök a választáson.
2011. ápr. 1. 16:33
 34/40 anonim válasza:
58%
mondjuk a "jó döntés" relatíve relatív fogalom
2011. ápr. 1. 16:35
 35/40 anonim válasza:
Svájcban lassan nem lesz szakmunkás! Mindenki az öltönyös munkát részesíti előnyben.A gazdaságban ez hosszútávon problémát fog okozni. A szakmunkásokra ugyanúgy szükség van mint az öltönyös diplomásokra!!!
2011. ápr. 2. 20:10
 36/40 anonim ***** válasza:
Az élettapasztalat és a tisztesség valamint az ebből adódó bölcsesség nem iskolai végzettségtől függ!!!
2011. ápr. 3. 15:09
 37/40 anonim ***** válasza:
Baracsi Attila.: Ezzel a kérdés-felvetéssel én sem értek egyet,de a nagykorúságot én is 21-22-éves kortól számítanám,a tankötelezettséget pedig 19-20-éves korig tolnám ki minimum. Viszont gépjármű-vezetői jogosítványt csak olyan 20-éven felüli személy kaphasson,akinek nincsen torzult személyisége,s az iq-értéke meghaladja legalább a 100-110-es értéket,közép,és szakközép-iskolába csak olyan járhasson,akinek a tanulmányi átlaga,legalább 4-es,s az iq-értékelése is megfelel egy közép iskolás átlagának,felsőfokú iskolába is csak a legjobban tanuló közép,és szakközépesek járhassanak,akkor talán valóban értelmes-okos emberek kerülnének magasabb pozíciókba!
2011. ápr. 5. 13:50
 38/40 anonim válasza:

Hmm,latom soknak nincs itt erettsegije :))

En pedig az iden vegzem az egyetemet.Eleg rosszul all az orszag...

Egy biztos,ha a lustasag,bunkosag fajna,beledoglenenek sokan.

2011. ápr. 6. 12:01
 39/40 anonim válasza:
100%

Utolsó bejegyző!

Bocsánatot kérek h csak egyetemisták és diplomások alkothatnak véleményt. Én most érettségizek...és képzeld én is ugyanugy tisztában vagyok a dolgokkal mint te. Ne szállj el magadtól mer egyel több papírt tüzelhetsz majd el 80 évesen amikor a "zsenik" olyan kormányt fognak hatalomra juttatni h nyugdíjad sem lesz.

2011. ápr. 7. 16:06
 40/40 anonim ***** válasza:

Be kell vezetni az egypártrendszert (azok a boldog szép idők) és akkor értelmét veszti a kérdés!

Tessenek elhinni: ennek a mentálisan megrogyott lakosságnak az lenne ideális.

Puha diktatúra: occsó gáz, benzin, kenyér, S Ö R.

Oszt' ennyi. Tök fölösleges bohóckodás ami jelenleg zajlik.

igaza van az "úrnak" aki aszongya: "egyik párt a másik" :-)

2011. ápr. 8. 08:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!