Létezik helyszíni bírság, ha a rendőr megállíít? Vagy mindig csekket kell adnia? És azt később befizetni

válasza:Erre találták ki! Tehát nem.
Vagy fizetsz egy kisebb összeget a rendőrbálra és továbbmész.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:A rendőr nem vehet át tőled pénzt. A birságot 30 napon belül csekken kell befizetned!
És ugy tudom a helyszini birság ellen jogorvoslatnak nincs helye. Tehát haegyszer megbüntetett elismered akkor azt be kell fizetned nincs vita.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mindenki szidja a rendőröket,hogy milyen jól keresnek,még sem tesznek semmit meg érte. Meg hogy az emberek pénzéből élnek,stb. Ha úgy nézzük,akkor mindenki a másik pénzén él,mert ők is dolgozó emberek. Sok rendőr ismerősöm van,és nem jó kedvükből teszik azt amit...
2,5 hónapja megbüntettek 5000 forintra helyszíni bírsággal (nemvolt lámpám). Abban biztam hogy elévül (már el is kezdtem hinni) cél az volt h max 1 hónap mulva kiküldik h dolgozzam le vagy felszólitanak. De ma érkezett egy levél a polgármesteri hivataltól végzés...
Pár kérdésem lenne, nevet persze nem kérek, tapasztalatok, tanácsok és kérdések megosztása érdekelne, mert rendőr pályán képzelem el a jövőt, akitől kérdezhetnék írjon simán válaszként és ráírok privátban, köszi előre is!
Amúgy a feljelentést választottam, megkapja fellebezést, főleg hogy fenyegetett is.Meg ilyeneket h ogy tegnap civilbe láttak hogy 30 as táblánál 60 al mentem meg csikorgattam a gumit leszarozták a kocsit meg h mit menőzök, közben csak véletlen dudáltam eggyet.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!