Mit kaphat egy rendor becsuletserted miatt?
Figyelt kérdés
Bar nem szolgalatban,hanem civilkent,azt allitotta hogy dro..os es ku#va vagyok. Errol van hangfelvetelem is. Termeszetesen ez mind nem igaz!jelen volt a csaladja es a 7 eves lanyunk2014. jan. 26. 18:44
21/22 anonim válasza:
Mivel alapvetően sikít rólad hogy túldramatizálod, szerintem nem fogunk komolyan venni :D
22/22 anonim válasza:
Nem, nem lehet ilyet csinálni, de miért élsz együtt egy olyan emberrel, aki ilyet csinál?
Mint mondtam, ezek magánéleti problémák, amely mindenhol előfordul, mert emberek vagyunk. Az csak rajtad áll, hogy kivel éled az életed, és mit tűrsz el. Panaszkodni mindenki tud, tenni a saját életéért már kevesebb.
Ne mástól, vagy törvénytől várd a megoldást, hanem tegyél úgy, ahogy neked a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!