Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Decathlon-ban vásárolt bicikli...

Decathlon-ban vásárolt bicikliket vissza kell vinni bizonyos időközönként ellenőrzésre?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősömnek mondták, hogy vissza kell vinni mindig. Jótálláson ez nem szerepel de kötelező vinni mert különben megszűnik a garancia.

Nekem semmit nem mondtak, csak átadták a biciklit meg a papírokat aztán ennyi.

Másnak is vissza kell vinni ellenőrzésekre?

2024. márc. 16. 19:55
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
És mit fognak rajta ellenőrízni?
2024. márc. 16. 20:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, elvileg fékeket, váltó, passz..
2024. márc. 16. 20:38
 3/6 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem fölösleges visszavinni.
2024. márc. 16. 20:59
 4/6 anonim ***** válasza:
82%
Valamit be olajozzon 25 ezerért? Hagyni kell.
2024. márc. 16. 21:16
 5/6 anonim ***** válasza:
61%
Tudtommal egyszer kell visszavinni x km után, hogy utánállítsanak, de azt nem hinném hogy rendszeresen kéne. A Decathlont nem nagyon ismerem, de van ahol átadás után valóban bizonyos szerződött szervízzel kell beállíttatni, mert csak úgy érvényes a garancia. (Ezt onnan tudom, hogy egyszer ismerőseim frissen vásárolt bringáit vittem kocsival a szerelőhöz, miután megvették.
2024. márc. 16. 21:28
 6/6 MGéza ***** válasza:
Nagyszerviz nálam szezon kezdetén-végén van, de rendes kerékpárműhelyben. A Decathlon szolgáltatásában annyira nem bíznék. Extra, kiterjesztett garancia feltétele lehet az időszakos ellenőrzés, például vázra érvényes örök garanciáé, ilyesmi.
2024. márc. 17. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Ha időközönként kontrollra kell járnod, hogy viseled lelkileg? Vagy eleinte hogy viselted?

Nekem egészen év elejéig semmi bajom nem volt. Szűrővizsgálatokon kívül (nőgyógyász, fogorvos) semmilyen orvoshoz nem jártam soha. Beteg max egy évben 1x-2x vagyok, kórházban életemben nem voltam. Év elején kiderült, hogy nőgyógyászati betegségem van, és fél évente...

Egy simsont hogy kell karbantartani? Mik a szükséges ellenirzesek időközönként?

Heteken belül lesz egy simsonom es nem tudom h kellene ra vigyazzak,h egészséges legyen szepen járjon,jo hangja legyen ero maradjon benne ne essen szet 2 ev múlva. Mit tanácsoltok? Kossz

KONTAKTLENCSÉSEK! Hova mentek vizsgálatra és milyen időközönként? Tb alapon szemészetre vagy lencseillesztésre? Esetleg optikai bolti vizsgálatra?

Néztem az optikai boltok vizsgálati leírását, de a legtöbbnél az szerepel hogy az eredmény nem garantált, tehát nem ér fel egy orvosi vizsgálattal... (?) Akkor inkább tb alapon érdemes szemészetre menni? Mi a lencseillesztés? Az azoknak van akik még nem hordtak és ott...

Kényszerbetegséggel pszichológushoz vagy pszichiáterhez kell fordulni? Gyógyszeres kezeléssel meg lehet szüntetni a tüneteket? A kezelés részeként be...

Évek óta küzdök a kényszerbetegséggel. Lefekvés előtt vagy mielőtt elmennék valahova, 15-30 percig ellenőrzöm, hogy minden csapot elzártam-e, minden villanyt lekapcsoltam-e. És bár a szememmel látom, hogy nem világít a villany, hallom, hogy nem csöpög, folyik a csap,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!