Decathlon-ban vásárolt bicikliket vissza kell vinni bizonyos időközönként ellenőrzésre?
Egyik ismerősömnek mondták, hogy vissza kell vinni mindig. Jótálláson ez nem szerepel de kötelező vinni mert különben megszűnik a garancia.
Nekem semmit nem mondtak, csak átadták a biciklit meg a papírokat aztán ennyi.
Másnak is vissza kell vinni ellenőrzésekre?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nekem egészen év elejéig semmi bajom nem volt. Szűrővizsgálatokon kívül (nőgyógyász, fogorvos) semmilyen orvoshoz nem jártam soha. Beteg max egy évben 1x-2x vagyok, kórházban életemben nem voltam. Év elején kiderült, hogy nőgyógyászati betegségem van, és fél évente...
Heteken belül lesz egy simsonom es nem tudom h kellene ra vigyazzak,h egészséges legyen szepen járjon,jo hangja legyen ero maradjon benne ne essen szet 2 ev múlva. Mit tanácsoltok? Kossz
Néztem az optikai boltok vizsgálati leírását, de a legtöbbnél az szerepel hogy az eredmény nem garantált, tehát nem ér fel egy orvosi vizsgálattal... (?) Akkor inkább tb alapon érdemes szemészetre menni? Mi a lencseillesztés? Az azoknak van akik még nem hordtak és ott...
Évek óta küzdök a kényszerbetegséggel. Lefekvés előtt vagy mielőtt elmennék valahova, 15-30 percig ellenőrzöm, hogy minden csapot elzártam-e, minden villanyt lekapcsoltam-e. És bár a szememmel látom, hogy nem világít a villany, hallom, hogy nem csöpög, folyik a csap,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!