Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » KATONAI célra, kemény terepre,...

KATONAI célra, kemény terepre, milyen kerékpárt javasolnál, ha megkérdezne téged a HM?

Figyelt kérdés

Idehaza beszerezhető, sorozat gyártott, 100kg.+ súlyt elbíró, strapabíró vas legyen!

Csak elméleti a kérdés!

máj. 16. 19:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
0%

Yasec:vele gyártatnék ilyen cuccot.

Első teló ugyérzem az kell. Nem jo ha tropa a katona csuklója.

De nem valami hitec cucc. Rugós, csillapitott.

Bovdenes tárcsafék.

"Rugos" nyeregcső a kényelem miatt.

Esetleg összecsukható.

Alu váz,de nem ilyen ma divatos papir vastagságu hanem rendes 1mm-2mm.

Nem levegővel töltött gumi,hanem aza rács szerkezetű.

máj. 16. 23:56
 2/17 BlackSword ***** válasza:
79%
Semmilyet... és valójában ertelme sem lenne...
tegnapelőtt 08:05
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

1: miért vagy ennyire a hidrós tárcsafék ellen? Én sokkal többet szívtam a bowdenessel, állandóan állítgatni kellett, elkoszolódott, beragadt. Hidróshoz 20.000 km alatt egyszer sem kellett hozzányúlni.

Rugós nyeregcső csak arra jó, hogy elzsibbadjon rajta az ember segge. A strapabírás meg nem az alu vázak tulajdonsága, annál az acél is jobb.

tegnapelőtt 09:08
 4/17 A kérdező kommentje:
2. Az USA, Izrael, Dél-Korea, Svájc, serege másképp gondolja. Igaz elektromosat használnak.
tegnapelőtt 10:49
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

A hidros nehezebben javitható. Nehéz a harcteren DOT olajat szerezni,plane ha rendszer az ásvanyit szereti...

És légteleniteni sem a legegyszerübb.

2 drot azt csá ennyi a bovdenes.

Igazából szerintem egyminösegi rugós nyeregcső nem zsibbaszt. De igazaból nem tudom ez csak egy gondolat,sok száz kilometerrel a seggem mögött.

Acél nehéz. Az alu nem rozsdásodik.

Az alu vazam 22 éves eddig nincs baja.

Az acél 3év alatt berozsdált (vagy eleve az volt nem tudom) és a láncvilla- támvilla meghajott.

tegnapelőtt 10:57
 6/17 BlackSword ***** válasza:
Mire???
tegnapelőtt 13:34
 7/17 A kérdező kommentje:
6. Halk, gyors haladás. könnyebb terepen, földúton, akár ejtőernyős ugrással is magukkal vihetően, mint anno a britek.
tegnapelőtt 13:38
 8/17 anonim ***** válasza:
Indiában is vannak.
tegnapelőtt 13:56
 9/17 anonim ***** válasza:

Itt egy link hogy legyen mibe belekötni.

[link]

tegnapelőtt 14:03
 10/17 BlackSword ***** válasza:

Aranyos, csak úgy 80 évet késett... ma már a légi szállítású egységek járműveket visznek megukkal, pszh-k, könnyű tankok, tarackok, vontatók...

Kréta megszállásánál lehet a német ejtőernyősök örültek volna nekik, bár már nekik is voltak gépesített egységeik...

Panama lerohanásánál már a saját tankjaikkal mentek...

tegnapelőtt 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!