Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » KATONAI célra, kemény terepre,...

KATONAI célra, kemény terepre, milyen kerékpárt javasolnál, ha megkérdezne téged a HM?

Figyelt kérdés

Idehaza beszerezhető, sorozat gyártott, 100kg.+ súlyt elbíró, strapabíró vas legyen!

Csak elméleti a kérdés!

máj. 16. 19:45
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
10. Lengyel, USA, kanadai határőrség, és USA elit egységek, a mai napig van lovaglás a kiképzésben/lovas alakulat.
tegnapelőtt 15:12
 12/17 anonim ***** válasza:

#10.

szerintem nem ugyaza a feladat. Egy ország megszállása valóban gépesitett hadosztalyokat kíván.

De a bringás katonák nem megszállók.

És elkepzelehető,hogy a repülő elvisz a katonakat egy darabig ahonna csendben gyorsan kell tovabb menni. Na csendben az amit a gépesitett egysegek nem tudnak. Van rá lehetősége 1-2 egységnek de az meg nem biztos hogy deszantozható. Vagy egyszerüen túlnagy egy bringás katonához képest.

Ne haragudj de tulságosan fotel harcosnak tűnsz. Szerintem akik alkalmazzák azok jobban tudják mint te.

tegnapelőtt 15:41
 13/17 anonim ***** válasza:
Ti hol éltek? Azt veszik meg amelyik maximálisan teljesíti a tendNERkiírást. Magyarul amelyik legtöbbet fizet nekik és a legjobban nyomható a kormánypropaganda ezzel is akármilyen idióta szlogennel. Tehát vagy BYD elektrobicikli vagy az MLSZ (M. Lőrinc Szövetkezet) által összetákolt kínai elektrobicikli, a neve legyen mondjuk Nerékpár. Ára egyébként is lényegtelen, meg minden paraméter és adat, mert szupertitkosítvány lesz, hiszen katonai beszerzés, NERzetgazdasági őstitok.
tegnapelőtt 16:17
 14/17 A kérdező kommentje:
13. Kösz a semmit. Nem állami kérdés.
tegnapelőtt 16:27
 15/17 BlackSword ***** válasza:

Nekem legalább van véleményem... nektek még azbsem jutott... csak a kritizálás...

Vannak olyan... milyen??? Mert azt nem írtad... Rajtaütés??? Nem, mert ott várunk... aztán csapunk le...

Lerohanás??? Nem, mert ahhoz sebesség kell...

Csak kérdezek...

tegnapelőtt 21:10
 16/17 anonim ***** válasza:

A vélemenyem az,hogy ha nem volna rá szükseg akkor nem alakalmaznák.

De mivel nem vagyok katona nem látom a harci értékét...nem is biztos hogy kellene látnom.

De pl: járörözésre jobb mintha baktatni kéne. Utászoknak sem biztos,hogy haszontalan.

tegnapelőtt 22:11
 17/17 anonim ***** válasza:
Erőnéti edzéshez kempinget nekik oszt fel a hegyre teljes menetfelszereléssel, gázálarcban.
tegnap 06:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!