Bowdenek rezgése és rossz úton zavaró hangja ellen mit lehet tenni?
Nagyon komoly probléma de engem zavar.
A fék és váltóbowdenek a vázra ugye tartószemekkel vannak rögzítve. De a tartószemek nagyobb mint kéne a bowden lazán ül benne és minden egyes úthibára beremeg és zajt kelt. Rossz úton olyan hangja van mintha mindjárt szétesne az egész.
Mit lehet tenni? Mostani megoldás sufnituning: szigetelőszalaggal a vázhoz fogattam. De hogy néz ki.
Más ötlet?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Is.
Sajnos nekem a fogatóban is rezeg.
Most arról beszélsz, hogy a két szem között szabadon feszül a bovden és ott muzsikál?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Egy igényes társasházban lakunk, két hónapja költöztünk ide. A szomszédos tömbben lakók folyamatosan bömböltetik délutánonként az 5.1-es házimozit, esténként meg zenélnek és borzasztóan zavar mert a mi hálószobánk ágy felőli falrésze mögött van a tv... Ma már a fejem...
Tinédzser vagyok, kb egy éve jelentkeztek a bőrömön és nagyon zavar. Azt sem tudom, hogy mitől jött elő. Mitől lehet ilyen? és hogy lehet eltüntetni?
Nembirom a kavet igy nemiszom nemis dohanyzom! Most2napja egyetlen korty kolat iszok hatha helyreallok.Cukros sem vagyok. Gyogyszert nemmerek szedni. Mit lehetne tenni?! Eleg sokat iszok pedig
Mostanában egyre több mindent felejtek el, és egyszerűen nem tudom visszaidézni a dolgokat. Nagyon zavaró, hogy már a párom lassan nem hisz nekem. Tudnék ez ellen valamit tenni?
Nem szoktam velük beszélni mert tipikus "falusi pletykás" társaság. Csak elfelejtették, hogy Budapesten vagyunk! Mindig hallom hogy mindenkiről van véleményük. Nem járnak dolgozni, nyaralni se mentek el soha egy napra sem, sem télen! otthon vannak egész nap. És...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!