Országúti kormánybandázs alá gondoltam hogy teszek habszivacsot, jó ötlet?

válasza:

válasza:Szia!
Amit esetleg megpróbálhatsz az a szilikon hablemez (Bondex Kft). Nagyon drága (mondjuk neked kevés kell), de cserébe nem fárad el mint egy szivacs és mivel zártcellás így nem is szívja a nedvességet. A Bandázs sem hiszem, hogy elcsúszna rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Van egy simplex bicikli kerekem, de mikor lemostuk foltos lett nem szép fehér. Ha le fessük nem teszi tönkre a kereket? Kép a kerékről:
Nos, a tervem az, hogy nyáron szeretnék elmenni körülbelül 2 hétre egy nagyobb túrára kerékpárral. Naponta 150-200km-eket tervezek. Valakinek valami ötlete, hogy merre lenne érdemes elindulni? Jó lenne, amennyire csak lehet a határon kívül bringázni. Mo.-ra annyira nem vagyok már kíváncsi. :D
Sziasztok! Mielőtt elvinném szervizbe, egy-két hozzáértő tanácsot, észrevételt tisztelettel meghallgatnék. Nehogy még egy rózsaszín kormánydíszt is rám sózzanak (kis túlzással), hogy anélkül nem működik a kerékpár. Szóval, van egy 5 éves schwinn-csepel city...
(elég sokat bicajozom változatos terepen)Gondoltam olyanra hogy pl: a külsőt belülről ahol a belső hozzásimul, le/körberagasztom 2-3 réteg széles celluxal és igy vastagabb lesz a gumi, ezért akáctüskék ,kisebb tüskék nem tudják kiszúrni. Vagy még arra is gondoltam hogy...
A dinamóról lehetne hajtani, és kötegelővel fellehetne rögzíteni a kormányra. Szerintem jó lenne lámpának :D
Szóval, kerékpárépítésre (inkább átalakításra) adtam a fejem, de kormánycsapágy környékén elakadtam. Egyszer már szétszedtem és összeraktam a bicót, de a kormánycsapágy és monoblokk még mindig nem az én asztalom :D Szóval azt a kis kupakot nem tudom levenni...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!