Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Valaki várja már a foci EB végét?

Valaki várja már a foci EB végét?

Figyelt kérdés

Én iszonyatosan, a csapból is ez folyik, és iszonyatosan unalmas.

Eleve a foci szerintem az egyik legunalmasabb sport, overrated, túlságosan is felhypolt.

Semmi bajom a nemzetközi tornák ellen, de nem tudok elolvasni egy híreket, vagy megnézni valamit, hogy ez ez ömlene onnan.

2016. jún. 22. 21:50
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Nehéz elviselni nyavalygás nélkül ezt az 1 hónapot?
2016. jún. 22. 21:59
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Én meg a hülye kérdéseket unom iszonyatosan.
2016. jún. 22. 21:59
 3/7 anonim ***** válasza:
92%
dehogy várom, minden percét élvezem
2016. jún. 22. 22:12
 4/7 anonim ***** válasza:
97%

Én is így érzek ahogy a #3 leírta:) Annyira csodálatos érzés látni a magyarok sikereit :3

Te meg kérdező bírd ki,nemsokára vége :D

2016. jún. 22. 22:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meg az "overrated", meg "felhypolt" szavak az unalmasak.
2016. jún. 22. 23:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én egyáltalán nem nézek focit. Nem köt le valahogy. Talán mert nő vagyok, nem tudom :) De amikor a magyarok játszanak egy ilyen helyen, ilyen csapatokkal és ilyen lelkesedéssel, én is pont annyira szurkolok és én is annyira átélem az eseményeket, mint a " fociimádók". Szerintem ezt a hónapot igazán ki lehet bírni, de őszintén nem értem, hogy ennyi idő után, az hogy ennyire jól játszunk és ezzel kapcsolatban hírek jelennek meg, miért bosszant egy másik magyart. Ez igenis nagy dolog és örüljünk inkább, hogy a világsajtóban is cikkeznek rólunk/róluk, nemhogy itthon!
2016. jún. 23. 21:14
 7/7 anonim válasza:
Engem nem igazán érdekel az EB sőt a focit sem kedvelem, csak a gólokat nézem meg mikor ismétlik. Ennek ellenére nem várom a végét tekintve hogy végre van valami sikerünk és az ország jelentős része tud együtt örülni valaminek. A sok hangoskodás van hogy zavar de megtudom őket érteni. Én is tudok kifejezetten közönséges lenni mikor valami olyasmi történik ami érdekel is.
2016. jún. 26. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!