Szerintetek mennyi eséjünk van Belgium ellen a nyolcaddöntőben?
Figyelt kérdés
Nem vagyok nagy foci rajongo de végignéztem az F csoport összes meccsét és nagyon szurkolok a Magyaroknak. Csak nem tudom hogy miben reménykedjek Belgium ellen.2016. jún. 23. 21:20
1/33 anonim válasza:
Van esély , amúgy is magunknak drukkoltam nem másoknak .
3/33 anonim válasza:
Eddig reménykedtem, de most már hiszem, hogy van esélyünk. Nem is kicsi!!!
4/33 anonim válasza:
Ebben a fázisban nüanszok fognak dönteni. Ha sikerül leszűkíteni a területet a szélvészgyors belga játékosok előtt, akkor lehet esélyünk 0 kapott gólra. Lőni is kell viszont, de hátul nem szabad kinyílni, mert úgy járunk, mint az írek, akiket lerohantak a belgák, és alaposan elpáholtak.
Nem hiszem, hogy sokgólos meccs lesz, aki betalál, az talán meg is nyeri.
Én egy 88. percben esett magyar gólnak örülnék 0-0-nál, azt a pár percet talán ki tudnánk bekkelni utána. :)
5/33 anonim válasza:
Ne olyan meccsre számíts, mint amilyen a portugálok elleni volt. Annak már számunkra nem volt tétje, és Storck felvállalta a nyíltabb játékot, ezért lett 3-3. A belgák ellen remélhetőleg megint a biztos védekezésen lesz a hangsúly. Szerintem játszanak egy szoros meccset, nem kell majd szégyenkezniük utána, de a végén kikapnak egy vagy két góllal. Ez a realitás, a belga válogatott jelenleg a világranglistán a második, az Eb-n szereplő összes csapat közül pedig papíron talán a legerősebb kerettel rendelkezik. Abban bízhatunk esetleg, hogy nem fognak ki túl jó napot, de alapvetően nem egy kategóriát alkotnak az eddigi három csoportbeli ellenfelünkkel.
7/33 anonim válasza:
Kevés. Én egy bunkerfocis, kontrákra építő játékot várok. Adok magunknak 10%-ot.
9/33 unknown asker válasza:
a portugálok ellen mennyi esélyünk volt? es mégsem vertek meg.szóval abszolútvan esély
10/33 anonim válasza:
Csak jelzem, hogy tavaly ősszel a belgák kikaptak a portugáloktól egy barátságoson, és idén odahaza ikszeltek a finnekkel - norvégokat is épphogy, 3-2-re gyűrték le úgy, hogy azok vezettek (és még számos helyzetük volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!