Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Halliszt hazilag?

Halliszt hazilag?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam ,hogy hazilag csinalok egy erosen halliszt alapu etetoanyagot, tervbe az van , hogy sok aprohal mehetme a gyumolcsaszaloba, szerintem par ora alatt kiszaradna, majd mehet a daraloba.

A kerdes az, hogy ez mukodne? Valamint utana a szagot el lehet tuntetni a gepbol?


2017. máj. 17. 10:28
 1/1 anonim ***** válasza:

Valami lenne,de ott már inkább ragadozót csalnál oda.

A halliszt már csak fehérje alapú szénhidrát por.

pici maradék aromával.

A halliszt tonhalból,heringből,lazacból ,krillből,rákból és egyéb "izmos" halakból.

Ezek a halak általában relatíve magas olajtartalommal rendelkeznek.

Általában feldolgozókban az el nem adott (nem pl : éttermi) részeket használják fel (teljes vázizom 'szálkák' ,uszonyok levágott darabjai és a többi...

Hidd el megéri a rendes halliszt az árát.

2017. máj. 17. 14:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!