Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Sound Blaster Z vagy Sennheise...

Sound Blaster Z vagy Sennheiser GSX 1200?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy egy Sennheiser GSP600-as fejhallgatóhoz Sound Blaster Z hangkártyát vagy egy Sennheiser GSX 1200-t érdemesebb használni? Tudom, hogy az egyik egy dedikált hangkártya, míg a másik egy külső, erősítős cucc, de több helyen olvastam, hogy a GSX 1200 ennek ellenére jobb minőséget produkál a Z-nél.

2020. aug. 6. 21:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Attól hogy külső, még lehet jó. Nekem például külső stúdióhangkártyám van és ugyan azzal a fülessel százszor jobban szól, mint egy belső, pont az erősítő miatt. A belső hangkártyán ugyanis vonalszintű kimenetre dugod a fülest, ami megszólal, de nem az igazi. Az erősítős viszont pont olyan szintű jelet ad ki ami egy fülesnek kell.
2020. aug. 6. 22:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi a választ, amúgy is a GSX felé húztam, de akkor ez így megerősített. Abban esetleg tudnál még segíteni, hogy ha ennek az erősítőnek a jack kimenetére egy usb-jack átalakító segítségével rádugom az alapból usb csatlakozású hangfalaimat, akkor az vajon fog normálisan működni?
2020. aug. 6. 22:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem. Az usb-s hangfalban beépített hangkártya van, azt más hangkártya nem tudja meghajtani. De ebből úgy gondolom, hogy nem egy minőségi cucc.
2020. aug. 6. 22:45
 4/6 A kérdező kommentje:
Ok, volt egy ilyen félelemem. Annyira nem gagyi, egy Creative Kratos S5, de mivel elég ritkán használom így nem nagy gáz, ha nem tudom rákötni. Köszi!
2020. aug. 6. 22:49
 5/6 Alex Fly ***** válasza:
Csak hogy tudd: a minőségi hangzás esetén minden esetben külső eszközöket használnak, nem közönséges hangkártyát.
2020. aug. 6. 23:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Ok, megjegyzem. Nem tudom miért volt bennem az, hogy a külső eszközökkel ellentétben a belsők jobbak, legalábbis hangkeltők terén, de így akkor többszörösen is tudom, hogy melyik irányba menjek tovább...
2020. aug. 7. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!