Ebben a videóban az i9 9900k alatt az alacsonyabb fps-nek az az oka hogy a cpu nem tudja jobban kihajtani jobban a gpu-t?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Függ a gép fogyasztása attól, hogy milyen grafikán és felbontáson játszok? Ha igen akkor mennyire? Én általában 4K Medium-High szoktam játszani úgy, hogy általában használok mellé RT vagy dlsst. De van amikor FHD, QHD vagy 1-2 játéknál FHD alá is leveszem a...
Az van, hogyha telepítek fel egy játékot akkor van amikor nem, hogy játszani nem tudok. Mert akadozik akárhogy is állítom be. Mind1 az, hogy ez egy Far Cry 6 vagy egy Half-Life 1. Meg van amikor a 144p YouTube videók lejátszása is nehezére esik. Ezt azért írom mert...
Tudom hogy nem jól van optimizálva maga a játék, és hogy nem túl vészes 70c hőfokon játszani, mert annyi a játék alatt a hőmérséklete a videókártyának, viszont engem kicsit idegesít.. 1650 OC 4GB 2 ventis Intel core i5 10400f fps bőven megvan viszont tényleg játék...
Nagyon szeretném kipróbálni alacsonyabb mintavételezési paraméterekkel a Bluetooth fülhallgatót, nincs szükségem a 44.1 KHz mintavételezésre, alacsonyabbon is remek lenne. A hangbeállításoknál a listában viszont sajnos nincs ilyen. Van remény rá, hogy különféle...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!