Fejleszteni szeretném a pc-m de nem vagyok nagyon benne a buildingben ezért kérném a segítségeteket?
Figyelt kérdés
Az lenne a lényeg, hogy most van,egy rx 560-am illetve,egy,Intel i5 2x3.2öm, talán first genes.(az a lényeg hogy régi.)
Szeretném fejleszteni őket úgy hogy ne legyen bottleneckes a build. Erre szeretnék segítséget kérni. Olyan 1050-60 körül gondolkoztam. Válaszokat előre is köszönök. Hogy lenne a legjobb?
2023. okt. 16. 23:31
11/13 anonim válasza:
30 együtt, és erősebb alap máris... ( 560-at meg senki nem fogja 30-ért megvenni mikor 10-15 között megy a többség, de tényleg felesleges ezen többet lovagolni, csak épp kár volt elszólni a 3-as kommentelőt mert kb reális árat írt rá, max 25-ért fel lehet tenni, vagy a kártyát külön 15, a maradékot egy 10-esért.
12/13 anonim válasza:
Ui: Ha meg megvan még az a " kereskedés ", akkor iszonyat gyorsan add le ott ezt a gépet, most ez totál jó tanács, de háromszoros árat ha kifizetnek érte a gyakorlatban, akkor legnagyobb őrültség kihagyni. :D
13/13 anonim válasza:
90k azért a gépért gyorsan ad el nekik mert szerintem nem lesz hosszú életű az a kereskedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!