Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől lehet, mit tudok csináln...

Mitől lehet, mit tudok csinálni, ha a webkamerámat nem ismeri fel a laptop?

Figyelt kérdés
egyik nap lemerült a laptopom és amikor bekapcsoltam, akkor már nem jelezte, hogy lenne webkam a laptopban, pedig beépített van... :\
2010. okt. 31. 10:46
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Laptop Akku probléma!?

Hogy használjam a gépet? Akkuról vagy töltőről? Az egyik barátom azt mondta, hogy ha mindig töltőről megy akkor kinyírom vele az akksit. Samsung gépem van és van egy gyári szoftver, ami megkíméli az akksit úgy, hogy ha töltőn van akkor a max töltés 80%. Így használhatom a gépet mindig hálózatról?

Milyen lenne ez a laptop?

HP 620 a típusa. T-Home árulja, 30k-ért, és ennyit szerintem simán megér. Persze egy BF3 nem fog elindulni rajta, de igazából az érdekelne, hogy van-e valami típushibája a laptopnak, vagy bármi. És sajnos t-home-nál semmit sem írnak róla, valaki nem tudja pontosan...

Vista alatt hogyan tudom a laptop beépített mikrofontját szabályozni, mert "eltűnt" a kezelőfelülete és át kellene állítani, mert így most sípol (gerjed)?

Próbáltam a tálcán, a hang menüben, valamint a Realtek-nél, A Vezérlőpultnál, de eredménytelenül. A hangfelvevőeszközök között meg valamiért nem látja. Talán letiltottam vagy nem tudom, mit tehettem, hogy így eltűnt a szabályzója?

Milyen laptop-ot, vegyek 150. 000 ft- ig?

Mire kéne:Játékra, internetezésre! Lehetőleg linkeljetek. A Válaszokat előre is köszönöm! ( Tudom laptop , nem igazán játékra való , de 150.000 csak ki lehet valamit hozni!)

Melyik laptop a jobb játékra?

szerintem az ASUS vagy tudtok jobbat 160 ba?

A laptop monitorom alsó 3-4 cm-én nem látok semmit el van mosódva,?

a szine változik a háttér szinével. Mi lehet a probléma?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!