Intel i9-12900KS mellé milyen hűtőt ajánlanátok?

válasza:OFF: én inkább vállalnék be egy 13700K-t, az uganazt a teljesítményt hozza - néhol többet - mint a 12900KS és cserébe nem veri le a villanyórát a falról.
Ha a vízhűtés kizárva akkor maradnak a másfél kilós Noctuak és társaik.
Már megvan a proci. Családtagnak ajándékozom, mivel ő talán ki is használja valamennyire, Premiere Pro stb. Noctua-t nem fog hozzá venni szerintem mert túlárazottak (pedig nagyon szuper hűtők, nekem is D15-ös van)
be quiet! Pure Rock Pro 3 esetleg jó lehet hozzá? Gyári oldala szerint TDP 250W.

válasza:

válasza:

válasza:be quiet! Dark Rock Pro 3
be quiet! Dark Rock Pro 4
A hármas kicsit hangosabb de pár fokkal hatékonyabb.
Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok. Hamarosan gep epites elott allok, Intel Core i5-8500 processzor fog bele kerulni, de nem tudok donteni alaplap teren. Tovabbi bele kerulo alkatreszek: - Nvidia RTX 2060 - Samsung 970 Pro SSD M.2 PCI E Koszi elore is, bocsi az ekezetert , angol billentyuzet.
Jelenleg: Intel Core 2 Duo 2x2.13Ghz van csak nem lehet húzni. Leginkább ezekkel használnám: NFS Most Wanted (2012) League Of Legends MTA: Multi Theft Auto San Andreas World of Tanks illetve valami videókártyát is. (Segítségként a mostani: nVidia GeForce 210?
Erre gondoltam, ez szépen csinàlná a dolgát, csak attól félek h már lassú a használattól Plusz SSD-t raknék bele a rendszernek a biztonság kedvéért, mert ide oda fogom vinni Valami hasonlót tudtok mondani?
Egy i7-6700K + XFX Radeon R9 390 8gb 512 bit melle milyen alaplapot ajanlanatok ? Az osszes megsporolt penzem ezekbe fektetnem ! Es lehetoleg overclocking utani alaplap kellene ami viszont a legolcsobb ! Valtozasokat nem kerek proci es vidikartya teren ! Csak abban...
Legikább játszani szeretnék uh. A vga ból 4g-s kellene. Max 80e forintig (de ha pont 85e a legmegfelelobb kartya az se baj)
Jatszasra hasznalnam. En az fx 6300 ra gondoltam, de intel is lehet.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!