Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Intel i9-12900KS mellé milyen...

Intel i9-12900KS mellé milyen hűtőt ajánlanátok?

Figyelt kérdés
i5-13500 helyett lesz beépítve. A mostani be quiet! Pure Rock 2 nem lesz elég hozzá. Vízhűtés kizárva.

jan. 25. 18:45
 1/6 anonim ***** válasza:
51%

OFF: én inkább vállalnék be egy 13700K-t, az uganazt a teljesítményt hozza - néhol többet - mint a 12900KS és cserébe nem veri le a villanyórát a falról.

Ha a vízhűtés kizárva akkor maradnak a másfél kilós Noctuak és társaik.

jan. 25. 19:56
 2/6 A kérdező kommentje:

Már megvan a proci. Családtagnak ajándékozom, mivel ő talán ki is használja valamennyire, Premiere Pro stb. Noctua-t nem fog hozzá venni szerintem mert túlárazottak (pedig nagyon szuper hűtők, nekem is D15-ös van)

be quiet! Pure Rock Pro 3 esetleg jó lehet hozzá? Gyári oldala szerint TDP 250W.

jan. 25. 21:14
 3/6 anonim ***** válasza:
58%
Attól függ hogyan használja a procit. Ha a KS meg van kínálva all-core és van alatta bika alaplap akkor simán beránt 300W felett, amihez kevés lesz s PRP3. Ha csak normál használja, nem hardcore renderekre akkor elég lehet.
jan. 25. 21:16
 4/6 anonim ***** válasza:
27%
Noctua
jan. 26. 00:36
 5/6 anonim ***** válasza:
47%
Rá kell csapni egy 140mm-es Thermalright Peerless Assassint vagy a 120mm-es Phantom Spiritet, aztán csókolom. A BeQuietek, Noctuák egy pöpettnyivel csendesebbek lesznek, de dupla annyiba kerülnek, egyáltalán nem megérős.
jan. 26. 10:20
 6/6 anonim ***** válasza:

be quiet! Dark Rock Pro 3

be quiet! Dark Rock Pro 4

A hármas kicsit hangosabb de pár fokkal hatékonyabb.

jan. 26. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Ehhez a processzorhoz milyen alaplapot ajanlanatok? (Reszletek lent)

Sziasztok. Hamarosan gep epites elott allok, Intel Core i5-8500 processzor fog bele kerulni, de nem tudok donteni alaplap teren. Tovabbi bele kerulo alkatreszek: - Nvidia RTX 2060 - Samsung 970 Pro SSD M.2 PCI E Koszi elore is, bocsi az ekezetert , angol billentyuzet.

Ajánlanátok-e megbízható viszonylag jó ár-érték arányban LGA 775 foglalatú (vagy arra átalakítható de akkor átalakítóval stb) Processzort? Leginkább...

Jelenleg: Intel Core 2 Duo 2x2.13Ghz van csak nem lehet húzni. Leginkább ezekkel használnám: NFS Most Wanted (2012) League Of Legends MTA: Multi Theft Auto San Andreas World of Tanks illetve valami videókártyát is. (Segítségként a mostani: nVidia GeForce 210?

Milyen notebookot ajanlanatok? Rengeteget dolgoznék rajta, illetve játszanék is, ne legyen hatalmas, de kicsi sem.

Erre gondoltam, ez szépen csinàlná a dolgát, csak attól félek h már lassú a használattól Plusz SSD-t raknék bele a rendszernek a biztonság kedvéért, mert ide oda fogom vinni Valami hasonlót tudtok mondani?

Mit ajanlanatok?

Egy i7-6700K + XFX Radeon R9 390 8gb 512 bit melle milyen alaplapot ajanlanatok ? Az osszes megsporolt penzem ezekbe fektetnem ! Es lehetoleg overclocking utani alaplap kellene ami viszont a legolcsobb ! Valtozasokat nem kerek proci es vidikartya teren ! Csak abban...

Egy intel i5 4460p procihoz milyen vga ill alaplapot ajanlanatok?

Legikább játszani szeretnék uh. A vga ból 4g-s kellene. Max 80e forintig (de ha pont 85e a legmegfelelobb kartya az se baj)

Milyen processzort ajanlanatok 100-120 euros arban?

Jatszasra hasznalnam. En az fx 6300 ra gondoltam, de intel is lehet.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!