Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egér érzékenységét nem lehet...

Egér érzékenységét nem lehet levenni?

Figyelt kérdés

Munkahelyen új egeret kaptunk, és olyan érzékeny, hogy épp hogy hozzáérek, de már a mutató a képernyő másik végében van.

Az egér beállitásoknál legalacsonyabbra tettem, de ugyan az maxon is.

Nincs külön gomb érzékenységre egéren.

Teendő?

tegnap 16:34
 1/6 anonim ***** válasza:
17%
Én nem javaslom a Windowsban lévő érzékenységet módosítani, mert akkor interpolálni fog, ami pontatlanabb egérmozgáshoz vezet. Ha nincs DPI választó az egéren, akkor ennyi volt. Megszokod vagy megszöksz. Esetleg ha van saját szoftvere, abban még lehet DPI-t választani.
tegnap 17:03
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Nekem meg a memtest86 free alatt mozog nagyon lassan az egerem.

Kétféle egeret gyártanak? 🙃

tegnap 17:37
 3/6 anonim ***** válasza:
35%
Megnyomod win és R egyszerre. Beírod, control mouse. Enter. Ott is le lehet venni.
tegnap 19:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Megnézed memtest86 alatt hogy neked jó vagy lassú.

[link]

[link]

és kiderül hogy hardveres v szoftveres az ok.

tegnap 20:29
 5/6 anonim ***** válasza:
60%
mindig is windows alól állítottam az egér érzékenységet, sosem okozott ez gondot az elmúlt 20+ évben.
tegnap 20:57
 6/6 anonim ***** válasza:
#5: Már a kérdésben leírta hogy nála ez semmit se ért..
tegnap 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Egér érzékenysége számít valamit átlag usernek?

Pl szeretem ha gyorsan megy az egér kis elmozdításra is. Ehhez gondolom nagy dpi-s egeret kellene vennem?

Miért rakja kisebbre a windows az egér érzékenységét?

Windows10. Normális gamer egér. Egérrel nincs semmi baj. De amikor elindítom a league of legends-et és már ott járok, hogy teljes képernyős lesz a játék egyből leveszi az egér dpi-t. Ez nem az egér szoftverében van, hanem a windowsban az egérbeállításoknál a mutató...

Milyen egeret ajánlatok lehetőleg bárkinek elérhető áron?

Olyan egér kellene, ami vezetékes, legalább 5 gombos, optikai érzékelő ami a nagyobb rántásokat is érzékeli. Plusz, ha van pc-re telepíthető programja, előnyben részesítem.

Genesis Xeon 210 görgő sebesség beállítása?

Most vettem az egeret, leszedtem hozá akezelő drivert, hogy mikor miylen szine legyen, érzékenység stb. Valaki nem tudja hogy hol tudom állítani a görgő sebességét? Egyet görgetek és már a lap alján van :D köszi előre is :D

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!