Egér érzékenységét nem lehet levenni?
Munkahelyen új egeret kaptunk, és olyan érzékeny, hogy épp hogy hozzáérek, de már a mutató a képernyő másik végében van.
Az egér beállitásoknál legalacsonyabbra tettem, de ugyan az maxon is.
Nincs külön gomb érzékenységre egéren.
Teendő?

válasza:

válasza:Nekem meg a memtest86 free alatt mozog nagyon lassan az egerem.
Kétféle egeret gyártanak? 🙃

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Pl szeretem ha gyorsan megy az egér kis elmozdításra is. Ehhez gondolom nagy dpi-s egeret kellene vennem?
Windows10. Normális gamer egér. Egérrel nincs semmi baj. De amikor elindítom a league of legends-et és már ott járok, hogy teljes képernyős lesz a játék egyből leveszi az egér dpi-t. Ez nem az egér szoftverében van, hanem a windowsban az egérbeállításoknál a mutató...
DPi: 1000 Mouse sensitivy 10 ez egy Yenkee YMS3028 gamer egér
Olyan egér kellene, ami vezetékes, legalább 5 gombos, optikai érzékelő ami a nagyobb rántásokat is érzékeli. Plusz, ha van pc-re telepíthető programja, előnyben részesítem.
Most vettem az egeret, leszedtem hozá akezelő drivert, hogy mikor miylen szine legyen, érzékenység stb. Valaki nem tudja hogy hol tudom állítani a görgő sebességét? Egyet görgetek és már a lap alján van :D köszi előre is :D
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!