Egy rejtélyes hiba - na de, mi okozhatja?
Pár napja észleltem, hogy az USB billentyűzetem néhány gombja: 1,2,3,4, TAB, L_SHIFT, L_CTRL nem funkcionál.
Elővettem és csatlakoztattam a géphez egy régi, még PS/2-es csatlakozójú billentyűzetet, de azt tapasztaltam, hogy az sem tökéletes. Annál az: 1, Q,W,E,R,T,Z,L_SHIFT nem üzemelt.
Az nyilvánvaló, hogy inkább a géppel lehet valami hiba.
Na mi?

válasza:Most rakok össze egy régi mini PC-t, aminél majdnem 20 évig nem derült ki, hogy a hűtőborda rögzítése rossz gyárilag, ezért eldől oldalra és évek alatt zárlatos (is) lesz.
Akkor kezdett gyanús lenni, amikor az USB a legalacsonyabb sebességet sem tudta hozni.
Most, hogy ezt így elmeséltem, akkor lássuk, hogy a te gépednek mi a pontos típusa?
Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok! Pár napja problémák vannak a telómmal, de sajnos nem jövök rá, mi okozza. Először a játékoknál vettem észre, ahol videókat lehet nézni jutalmakért, hogy egyetlen videót sem tudok már megnézni... utána az összes többi alkalmazás elkezdett bekrepálni, pl....
Egyik napról a másikra történt ez az egész szituáció, játékoknál. Ezek a játékok teljesen eredetiek nem törtek. Mikor megnyitom az alkalmazást nem egyből a játékba dob be hanem a játék menüjébe. Ott különösebb baj nem történik, de amikor rányomok egy játékmódra akkor a...
Tehát bekapcsoltam, szépen behozta a Windows-t, majd az asztalt, ezután valamiért magától csinált egy újraindulást, és itt jelent meg a gubanc. A monitor valami no signal input üznetet írt ki, és azóta kínlódik. Tudja valaki ennyiből, hogy mi okozhatta ilyen hirtelen ezt?
R9 270X VAPOR-X a kártyám, Watch Dogs és GTA V alatt is csíkozódik a kép, ami = VRAM hiba, ami túlmelegedésből adódik. A kártya 1 óra Watch Dogs után 60 fokos 1 óra GTA V után 40 fokos. A GTA V High / Very High beállítások mellett eszik 1447 MB/2048 MB-ból. GTA V alatt...
Az összes jobb játék kifagy a számítógépemen. Csatolom a legutóbbi hibajelentést:A hibát okozó alkalmazás neve: GTA5.exe, verzió: 1.0.350.1, időbélyeg: 0x5540c256A hibát okozó modul neve: GTA5.exe, verzió: 1.0.350.1, időbélyeg: 0x5540c256Kivételkód: 0xc0000005Hiba...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!