Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan lehetne megoldani ezt...

Hogyan lehetne megoldani ezt a problémát?

Figyelt kérdés
Vettem egy Sharkoon Skiller billentyűzetet. Az a helyzet, hogy a biosban még működik, meg minden, de az op.rendszer (win7 64bit ultimate) betöltése után nem ismeri fel, pontosabban felismeri a gép, csak azt írja nincs hozzá telepítőeszköz. Kipróbáltam másik gépen, ott plug-and-playként egyből felismerte, amint bedugtam. Van hozzá lemez, de az csak configurator a programozható billentyűzetekre. Próbáltam már INFCACHE-t is módosítani meg újra csatlakoztatni, ps/2 átalakítóval működésre bírni, de egyik USB portban sem akar működni nálam.
2014. máj. 9. 18:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Távolítsd el eszközkezelőben az összes billentyűzetet, és indítsd újra a gépet. Ugye alaplapi USB portokra kötötted?
2014. máj. 9. 19:35
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, alaplapira. Próbáltam már de vmiért nem akarja az igazat. De kipróbálom újra. Még valami tipp esetleg?
2014. máj. 9. 20:23
 3/8 A kérdező kommentje:
Sajna nem oldotta meg a problémát.
2014. máj. 9. 21:19
 4/8 A kérdező kommentje:
Valaki valami megoldás? Vagy majd marad az OS reinstall? Úgy is tervezem, de még nem most.
2014. máj. 9. 22:01
 5/8 Tengor ***** válasza:
Talán nem tetszik a buhertál oprendszer neki. Minek neked otthonra Ultimate? Sztem te sem tudod...
2014. máj. 9. 22:46
 6/8 A kérdező kommentje:
Már megbocsáss, de informatikus vagyok :D és kell, de most nem részletezném, mert az nem segítene a jelenlegi problémámon. Nekem valami segítségféle kellene.
2014. máj. 9. 23:04
 7/8 Tengor ***** válasza:
Az imént még informatikus voltál...
2014. máj. 9. 23:14
 8/8 A kérdező kommentje:
No hát és ez azt vonja maga után, hogy nem kérdezhetek, vagy nem akadhatok meg ha valami probléma van? Attól még, hogy az vagyok, nem tudhatok én sem mindent. Egyébként is ötleteket várok nem beszólásokat.
2014. máj. 10. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!